Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 904: Devrim Ordusu Komutanlarının Girişi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    253
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam kafes olmasa meteor atacaktı yahu.



Ona bakarsan dağları taşları kağıt gibi kesen saldırılar bedene ancak çizik atıyor :(



O da değişikmiş :(
Meteor saldırısında Law Dof'ta kurtuluyor o kadar önemli değil. Adam gücünü denemek için meteor çağırıyordu.:D Bak burda ne Luffy'i ne Sabo'yu kıyaslıyorum. İkisine karşı da savaşmadı bu adam bence. Sabo'yu en son yerde görmüştük hatırlarsın. Azıcık nasihat verip gitmiş gibiydi. :D
 
Hocam ne fark eder Allah aşkına sende :(
Sanki Odanın haberi yok bundan :artiz:
Biliyoruz ki bunlar hiç bir cacık yapamayacak Luffy gelip kıçlarını kurtarıp hayallerinin gerçekleştirecek bunların ama yine de bir iki kelam edeyim.

Sabonun meyvede ustalaşırsa amiralle kafa kafaya gideceği sadece hayal.Geçin bu işleri yani.
Hedeflerinin daha büyük olması işlerinin daha zor olmasını gösterir daha küçük değil bu bir..Daha zor bir işe girişmişsen de daha güçlü olman gerekir bu da iki.Görünene bakarsak devrimciler bir yonkou oluşumu karşısında hayatlarının dayağını yer mi yer.İşleri daha zor evet ama güçleri yetersiz.Bu da konu üzerine tartıştığımızda benim haklılığımı gösteriyor @Historia Sabo sağ koldan güçlü de olsa güçsüz de olsa yonkou oluşumu karşısında yeterli değil.Tartıştığımız konu da yaptığım ilk yorum gayet doğru oluyor.

Adaya çökmek derken adayı hükümetten kopartmaktan bahsediyorum.Hükümete bağlı olmayan adalar gördük biz.Hükümetin benden değilsen yok ol gibi bir tutum takındığını da hatırlamıyorum.800 yıllık bir düzen var ve bu düzenin bozulmasına karşı bu adamlar.Bu düzeni bozabilecek kişilere karşı cephe alıp yok ediyorlar.Devrimcilerin başında bir D olan Dragon değil de Crocodile falan olsa eheheh diye güler geçerlerdi.Mevzu bu.

Hükümet gücünü cipher pol ve denizcilerden alıyor.Filo amirali hükümete çephe alırsa ne olur bir düşün bakayım.Devrimciler de cipher pol ile çarpışacak kadar güçlüdür.Fujitora gibi adamların amacı da denizcileri kendi adaleti yolunda yürütmek,hükümetin adaleti değil.Denizciler hükümetten ayrılırsa ki benim bu yönde gayet ciddi ciddi düşüncelerim var o zaman devrimi yapabilirler.
Kusura bakma ama dediklerini destekleyen argüman bile kullanmamışsın şu hayal şu kesin demişsin kafana göre.
Hani argüman sunsan veya fikrini destekleyen örnekler versen dediklerine saygı gösterirdim veya hak vermeye çalışırdım. Aynısını ben de diyebilirdi şu bunu tokatlar diye akşama kadar tartışırdık.

Sabo meyve ile ustalaşmadan amiral ile kapışabildi mi ? Evet. Şimdi fuji zaten ciddi değildi demeye gerek yok aynısı sabo için de denebilir çünkü.

Mangada güçlü kişiler toplanmış diye not bırakıldı mı ? Evet.

Denizciler her türlü yardım etmez hükümete.
Amiraller de devrimcilerle karşılaşmadığı sürece dövüşmez. Hiçbir amiral korsanları bırakıp devrimcilerin peşine düşmez. Bu konu ile alakalı argümanım ise akinunun ve fujinin tavrı. Akainu zaten hükümetin dediklerini istmeye istemeye yapıyor veya o kadar iyi anlaşmıyor bunu hem mangada gördük hem film gold da gördük. Fuji ise luffy ye ulaşmak için sabo ile dövüştü yani bir korsana ulaşmak için.

Dediklerine göre sen de tipe göre güç çıkarımı yapıyorsun. Görünene göre daha güçlü olmalılar diyorsun halbuki adamların tam güçleri belli değil ve manga not düşmüş güçlüler diye. Dragon gelince fırtınalar kopuyor gayet yonko gücünde olabilir.
 
Son düzenleme:
Meteor saldırısında Law Dof'ta kurtuluyor o kadar önemli değil. Adam gücünü denemek için meteor çağırıyordu.:D Bak burda ne Luffy'i ne Sabo'yu kıyaslıyorum. İkisine karşı da savaşmadı bu adam bence. Sabo'yu en son yerde görmüştük hatırlarsın. Azıcık nasihat verip gitmiş gibiydi. :D
Bende zaten müthiş ciddiydi demiyorum. Ciddi haliyle kapışsa amiral derdim Saboya zaten. O dediğin sahnede adam yerde bağdaş kurmuş oturuyordu yahu :/


İşte.Tutma vaaar tutma var.Tutma dediğin Marcodur.
Bana roller değişmiş gibi geldi ama :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık