Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Boku no Hero Academia

Hainin gerçekten hain olması da gerekmiyor. All For One'da her türlü özgünlük vardı. Birine kalıcı bir hipnoz yapmış olabilir. Herkes olabilir valla göreceğiz.
Doğru diyorsun ama bence gerçekten kötü olsa hatta daha iyisi iyi bir şey yaptığını zannetse daha iyi olur. Hain var ama meğer değilmiş genjutsudaymış falan pek sevmiyorum.
 
Teşekkürler.

Bu arada güncel olmadım için buraya pek bakınmıyorum ama şunu sormak istiyorum son 30 bölümde midoriya ile uraraka arasında bir şey oldu mu? Uraraka'nın hislerini soruyorum yoksa midoriyadan umut yok. :D

Bana öyle bakmayın, shipliyorum işte napayım? :D:D:hhh::hhh:
Olmadı.
Bütün seriyi sırf bunun için izlemediğin sürece sorun yok bence. Sırf bu yüzden Fairy Tail diye bir seriyi yaktı fanlar bir daha olmasın rica edecem :/ Ben şahsen Bakugou'ya yakıştırıyorum bu kızı :D
 
Olmadı.
Bütün seriyi sırf bunun için izlemediğin sürece sorun yok bence. Sırf bu yüzden Fairy Tail diye bir seriyi yaktı fanlar bir daha olmasın rica edecem :/ Ben şahsen Bakugou'ya yakıştırıyorum bu kızı :D
Tüh. :/ Ben seriyi onun için takip etmiyorum tabii ama midoriya kimi dövdü gibi spoilerin hası bit soru soramam ya? :D
 
Sonunda güncele geldim. Açık bir şekilde görülüyor ki mangakanın performansı düşmüş. Evet yine güzel şeyler var ama boş olaylarda olmuş. Mesela Centilmen vs Midoriya. Hiçbir numarası yoktu bence. Sanki Kouhei Horikoshi şu önümüzdeki 5-6 bölümü kurtarayım diye bir karakter yaratıvermiş. Midoriya bir de en zorlu dövüşüm filan diyordu, Muscular ağzına etsin emi. (Centilmen de diyor olabilir bunu, emin değilim tam.) Aoyama'ya da çok az değindi. Altı üstü iyi arkadaş oldular. Ben de hain filan çıkacak ya da çok büyük bir sırrı var zannettim. Cidden Aoyama'dan bağımsız olarak sınıftan bir hain çıkmasını isterim. Böyle herkes kelebek gibi dolaşıyor ortalıkta. :(

Onun dışında yine de güzeldi.

-Eri-chan çok tatlı ve onun olduğu sahneler hoşuma gidiyor.
-Kültür Festivali güzel bir fikir, özgünlüklerle de iyi bir kombinasyon yapılmış.
-La Brava ile centilmen aslında vasat güçsüzler olmaları dışında çok iyi karakterler. İleride de daha çok yer edineceklerdir seride. Hikayeleri hoş.
-Bu veletlerle uğraştıkları bölümde güzeldi, mangaka kahramanlığın her yönüne değinerek takdirimi kazandı, düz kötü döven adamlar olarak lanse etmiyor bize.
-Aoyama'ya az değinmiş olsa da güzeldi yine de. Yani öğrencilerin her birinin bir edinebilmesi açısından güzeldi. Doldurma karakterleri sevmem. Aynı şey Jiro için de geçerli.
- Izuku ile All Might'ın tekrardan çalışması güzeldi.
-Izuku'cuğumun yine savaş sırasında konsantrasyonu mükemmeldi. Zaten Centilmen ile yaptığı dövüşün tek güzel yanı buydu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık