Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 904 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabo'nun devrimciler ordusundaki konumu belki perosperoya benziyordur. Perospero sweet commander değildi ama hem herkese emir yağdırabiliyordu hem de ödülü snack'ten yüksekti. Belki sabo da komuta zincirinde çok yüksektedir ama gücü herkesten yüksek değildir. Potansiyeli ve zekası var diye dragon hemen yanına almış olabilir.

Hem wb'de hem big mom'da 4 sağlam komutan vardı. Bunlardan bir tanesi diğerlerinden bariz güçsüzdü. Kaido'nun da 3 tane sağlam komutanı var.
Belki devrimcilerin bu 4 komutanı da onlarla aynı seviyededir. Pero yerine de sabo vardır.
 
ilk defa bi spoilere yorum yapıyorum. teach baltigo yu bastığında dragon orda değildir diye düşünüyorum erken ayrılmıştır reviere için . eğer devrimcileri işleyecekse benim beklentim büyük tam bir kaos bekliyorum dünya da sağlam bir oluşum ve gerçekten de dragonun ne kadar zeki olduğunu hissettirecektir. bir düzeni yıkmak demek o düzenden da sağlam temellere dayandırılmış yeni bir düzen çok sağlam bir irade ve insanları etkileyebilme gücü sayesinde olacaktır.
 
Seri başından beri gerçek gücünü saplam bir vs esnasında görmek istediğim ve gücü yıllarca saklanan iki karakterden birinin gerçek gücünü sonunda bu arc da göreceğiz galiba dragon dan beklentim büyük.(diğeri shanks)Devrimcilerin bu operasyonda başarılı olacağını sanmıyorum denizciler galip gelecektir luffy siz bir arc bizi bekliyor olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık