Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 904 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devrim ordusu banada okadar güçlü gelmedi. İleride Luffy'nin filosu yardım edecek bunlara gibi yoksa denizciler ezer geçer.
Öyle olucağı zaten baştan beri belliydi bence.Dragon hiçbir zaman hükümeti indirecek seviyeye gelmeyecek oluşum olarak.Bunu Luffyler sayesinde hep beraber başaracaklar.Dragon hükümet gücünde olsa zaten Luffylere ihtiyaç kalmaz.O zamanda WB'nin siz o savaştan korkuyorsunuz lafı boşa söylenmiş olurdu.

Yinede devrimciler 1 yonko oluşumu gücünde vardır.
 
Şimdi sorun şu ben hiçbir zaman balon demedim lakin devrimci lideri Dragon yonkou seviyesi olsa baltigoyu vermezdi.Yani ne biliyim BB tüm kek adasına saldırsa BM tası tarağı toplayıp gider mi?Dragon bu saatten sonra max Amiral seviyesi min. Schi çıkar gibi geliyor.
Gitmelerinin nedeni kaybetmeleri olmak zorunda değil. Onların adası keşfedilene kadar gizliydi. İfşa olduktan sonra ada değiştirmeleri çok normal. Zaten olayları gizli kalmak.
 
Bizim tayfadan başka birilerinin olduğu bir bölüm için bu kadar az hype olacağını düşünmemiştim. Özellikle Dragon için.
İçten içe bu bölümlerin pek tutmamasını istiyorum aslında. Belki ders olur gizem yapacam diye kasmakla uğraşmaz tutmadığını düşünüp.
 
Bence devrimciler vs dünya hükümeti göreceğiz ve kazanan dünya hükümeti olucak.Dragonun mirasınıda luffy devir alır seri sonu devrim gerçekleşir!

Konuyla alakasız ama devrimciler ortadan kalksa luffy dragonun mirasını alsa ve devrimci olsa aranıyor posterleri tanitilirken
Monkey D.Luffy DÜNYANIN EN ÇOK ARANAN ADAMI nede güzel olur be :oleyo2:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık