Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 903: Beşinci İmparator

Bölüm nasıldı?

  • Çok İyi

    Kullanılan: 128 30.3%
  • İyi

    Kullanılan: 13 3.1%
  • Orta

    Kullanılan: 4 0.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 2 0.5%
  • Çok Kötü

    Kullanılan: 9 2.1%
  • Big News!

    Kullanılan: 267 63.1%

  • Kullanılan toplam oy
    423
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O degilde simdi ne olacak reisler.
Reverie'de neler konusulacak acaba.
Weevil vs si yasanacak mi, yasanirsa nasil bir ada'da olacak. Konu nasil baglanacak.
Wano'da kim kiminle vs atacak. Kaido nasil dusucek.

Onumuzde dunya kadar olay var tahmin yurutmek bile cok zorlasti.
 
Basit bi yöntem var. Mihawk'ı hatırla.
Mihawk kim de Luffy ile karşılaştırılıyor :( Don
Yalnız Sanji'nin ödülde Zoro'yu geçtiği kesin değil.Dressrosa'da Sanjiler yokken onların ödülü artmıştı ki şimdi ki Dof'tan daha da büyük bir olay.Sizce de diğer tayfa üyelerinde azda olsa bir artış olmamalı mı ? Şöyle bir şey var.Oda bir bölümde Sanji ve Luffy'nin yeni ödülünü,3 yonkoyu,Saka ve Croco gibi merak edilenleri gösterdi.Düşündüğünde aslında Oda için bile çok nadir bir hareket bu.Çünkü bu zamana kadar bu kadar merak edileni tek bir bölümde açıkladığı çok nadirdi.O yüzden daha fazla merak edileni açıklamamak ve okuyucuları ''Acaba Zoro'nun ödülü arttı mı artmadı mı ?'' diye merak ettirmek için Zoro'nun ödülünü açıklamamış olabilir.Bir de şöyle bir şey var.Oda Sanji'yi trollemeyi seviyor.Sanji şimdi geçtim diye seviniyor ama bu Zoro'nun ödülünü gördüğünde daha büyük bir hayal kırıklığına uğraması için olmasın ? Hem ikisinin didişmesi için bir bahane daha üretmiş olur Oda.

Ha tabii Zoro'nun ödülünün arttığını varsaysak bile tahminimce 340-400 arası bir şey olur.

Zoro tarafının ne yaptığına bağlı biraz. Herhangi bir savaşa girdilerse arttırır ama Zoro ve yanındakilere tayfadan diye arttırmaz bence.
 
Valla insanlara Morgans ile ipucu verdim aslında. Dilediğim de gerçekleri yazdığım gibi dilediğim de bazı kişileri olduğundan yüksekte ya da alçakta gösterebilirim. Morgans, Oda'nın ta kendisi. Keza ben de bu arkadaşlarla bir bütünüm.
Oda Shanksmış bi kere, kendi dedi. :hıh:
Ayrıca “dilediğim de” ne la? Yazar olacaksın bi de. :(
 
Hocam peki birşey soracağım Shanksın sebebi neydi.Hani zoru neydiki savaşı durdurdu Wb çok mu umrunda öyle olsa Wb korsanlarını teach savaşında korurdu.Ace hadi umrunda desek neden en başında korumadı Shanksın savaşa gelmesinin bir mantıklı nedeni vardır Kaido savaşa gelmesin.
İlla Shanks'ın oraya gelmesi için bi neden uyduracaksak daha fazla kan dökülmesini engellemek için geldi vs. deriz.Ama serinin ''kurgu'' kısmını es geçiyorsun bence.Her şeyde mantık aramaya çalışma.Shanks neden WB korsanlarını korumadı ? Çünkü Teach'in yükselişi(yonko olması) için büyük bir şey yapması gerekiyordu ki bunu da WB korsanlarını yenerek yaptı.Shanks Marco'nun yanında olsa Teach bugün yonko olamazdı.Şöyle düşün.Oda bu Teach'in mfde ileri de belalı bi tip olucağının sinyallerini verdi di mi ? Peki 2y sonra bu Teach'i Marco'ları yenmeye çalışıpta Shanks'tan ayarı yemiş bir biçimde gösterir miydi ? Gösteremezdi.Mfdeki o sinyaller bunun tam tersi çünkü.

Aekoji konusuna gelince 100 başı Coby in bir rütbesi varmıydı Akeinun karşısına dikilip yeter diye bağırdı.Aekoji savşı durdurma potansiyeli olan bir adamdı.
Coby'nin Aka karşısına geçmesiyle savaşı durdurmak çok farklı şeyler yalnız.Coby orda savaşı durduramadı.Aksine teke gidiyordu da Shanks geldi işte.Ona en fazla savaşı durdurmayı denedi dersin.Fakat Aokiji kısmına katılmıyorum.Sengoku bi kere rütbe olarak Aok'tan üstün ve orda sözüne bakılan kişi Aok değil Sengoku.Aokiji orda en fazla kendi fikrini söyleyebilir.Savaşı bitirip,bitirmemek yine Sengoku'ya kalır.

Reyligh konusuna gelince Denizciler aynı anda iki efsaneyle uğraşamaz diyen kişi de ben değilim aynı şekilde mangakanın kendisi söylüyor dediğin gibi bireysel güç olarak bir amirale zor olsada denk olan bir adam ama Rogerin ortağı tayadaki herkezin kaptan yerine baba yerine koyabileceği bir adam hiçte küçümsenmeyecek bir adam yani anlayacağın.
Garp neden 2 efsaneyle uğraşamaz diyor acaba ? Garp bunu söylüyor diye öyle olmuyor ki zaten hatırladığım kadarıyla bunu ufak bir tebessümle söylüyor.Garp'ın Roger'a ve tayfasına bi sempatisi olduğu belli bence.Denizciler onla uğraşmasın diye öyle bir söz söylemiş olabilir.Ayrıca ben Ray'i küçümsemedim.Genç hali bir amiralden daha güçlüdür.Yonko seviyesi vardır ama yaşlı hali için bunu diyemeyiz.Tek başına gidip savaşı bitiremez.

En az Shanksın ilgili olduğu kadar Dragonda ilgilidir bu adam bilmiyormu benim oğlum orda can verecek İvankov bir haber uçursa İmpel Downdayken emin ol koşa koşa gelir ki zamanında geldi.
Zamanında gelmedi.Oraya Luffy için gittiği ne malum ? Ayrıca Dressrosa sonrasında Luffy'den bahsederlerken adam Robin'i soruyor.Çokta umursuyor gibi gelmedi bana.Zaten en başında adam çocuğunu bırakıp devrim yoluna girişmiş.Çocuğunun her başı belaya girince devrimi bırakıp gidemez.Gitmek istese en baştan devrimi seçmezdi.Ayrıca Luffy ve Dragon karşılaşmasında nasıl bi sahne bekliyorsun bilemem ama ben ''Babamm'' ''Oğlummm'' gibi duygusal bi sahne beklemiyorum.

Shanksın oraya gelmesi denizcileri korkutmdı diyorsan düşüncene saygım sonsuz.Ama Shanksın tayfasının gösterimindeki ihtişam çevredekilerin tepkileri Akeinun bile bir durulması savaşın bir anda sessileşmesi ne bilim bana öyl gelmişti.
Denizcilerden illaki 10 dorukilik erleri korkuttu.Orası normal zaten.Benim dediğim büyük başları korkutamaz,korkutamadı zaten.Ya bu adamlar zaten yıllardır kavganın,dövüşün içinde olan adamlar.Neden Shanks'tan korksunlar ? WB'ye dalan adam neden Shanks'tan çekinsin ? Sessizleşti dediğin Akainu ''Şerefsiz Shanks'' gibi bir şey diyordu adamın yüzüne.Sengoku orda emri verse Shanks'a direk kafa göz dalacağına inanıyorum ben Aka'nın.Aynı şekilde diğer amirallerinde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık