Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 903 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morgans Reise çok uyuz oldum la yaptığı tam ibnelik. Çok iyi ya. Tam bir gazeteci hakkını veriyor reis. Sabah Nitian'ın millete yaşattığı duygunun aynısı.
Öncelikle Big Mom'ı yendiden kasıt ne belli değil. Zira Big Mom'ı yendiği bilinen adama 1.5 Milyar ödül de az gibi duruyor. Katakuri'nin ödülü 1.100 milyar dolaylarındaydı zaten. Bu noktada bölümde bence içeriği tam olarak anlayacağız. Big Mom'a yaptıkları ve oradan sonrasında canlı çıkması bile böyle bir gazete manşeti hakedebilir. Zaten Gazete başlıkları da böyledir. İlgi çekmek için oraya manşet atılır. Altındaki içerikte bir bakarsın biraz daha farklı bir şey anlatılıyor. Tam olarak senin düşündüğün gibi değildir.:D Bence içeriği Morgans olduğu gibi anlattı. Luffy'nin Cracker'i yenmesinden tut, düğünü bozması, Big Mom'ı ada ada dolaştırmaları ve Luffy'nin Katakuri'yi yenip canlı çıkmasına kadar.

O yüzden sandığınız gibi olmayabilir olay. Bir de 5.Yonkou ifadesi de boşuna verilmemiş bence.:D
 
Çok ekil bir odada, adamların arasında okuyor. @Monkey D. Luffy 'nin dediği gibi, kral olmuş olabilir. :a:


Coby nasıl bir şey olmuş öyle ya. Su altındaki hıza, dinamikliğe bak. İşte Eğitimde Garp farkı. :utan:
Olsun yakışır. Dof bile kutsal sarayda oturuyordu Croc'un nesi eksik
Coby çoktan hapalmış Hody seviyesine gelmiş herhalde. Gün gelecek Cody fanları çıkacak bu forumdan gör bak :oleyo:
 
Yani ben pek sanmıyorum daha sağ kollardan birini Luffy'nin karşısına çıkaracağını ama çıkarırsa da b.hakisi cidden güçlü dayanıklılığı hat safhada bir sağ kol çıkarır diye umut ediyorum.
Sağ kollardan biri çıkar mı bilemem de Kaido'nun sağ kolunun çıkma ihtimali var.Yine de demek istediğim şuydu.Luffy Kata'yı yendi diye o seviyeyi geçmiş olmadı.O seviyeye gelmiş oldu.Yani Luffy'nin karşısına şimdi bile hangi sağ kol çıksa Luffy ölüme yaklaşır.Ha ama Luffy'nin sırada geliştireceği şeyin b.haki olduğunu bende düşünüyorum.Kata'yla k.hakisi gelişti ki şimdi de önümüz Kaido.Ve işin ilginç yanı bu azmanlar fiziksel olarak hayvanlıklarıyla ön plana çıkıyorlar.Yani Luffy'nin karşılaşacağı bir sonraki kişi kim olur bilemem ama b.haki olarak p-up alacaktır bence de.
 
Hükümet, bu haberi ve ödülün fake olduğunu bile isteye yayınlamış olabilir mi? BM bu haberi görünce sinirleneceğini bilip bölgesinden çıkması için mesela ve böylece yonko yu devirebilirler.
 
One Piece’de ödülleri kim belirliyor ? Gazeteci mi hükümet mi ? Bu hükümetin Bm adasında hiç mi istihbaratı yok ? Ağlayacaksanız oynamayalım.
 
Tam yorumunu isteyecektim :D Yalnız Coby yakını göremiyor sanırım. Gazeteyi okurken takıyor yine gözlüğünü. Ya da tamamen aksesuar.

Garp'ı da MF'den beridir görmedik yanlış hatırlamıyorsam bir görsek güzel olurdu :(
Genetiktir o göz bozukluğu. Ona rağmen geldiği hale bak. :D

Onu bir görürüz pir görürüz gibi geliyor. Umarım yani. Oda'ya güveniyoz. Efsaneleri heba etmez o.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık