Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dizi Sohbet, Soru, Haber ve Tartışma [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dahiler dahisi olarak aslında ben diziden bahsetmedim. Genel olarak çocukluğumdan bildiğim Sherlock karakterinden bahsettim onunla ilgili olan her şey çekici gelir. Patrick Jane ise en sevdiğim karakterdir hatta Sherlock'tan daha çok severim lakin dizisi kısa olduğu için henüz başlamak istemedim Sherlock dizisine o yüzden bekletiyorum.

House M.D ve Mentalist arasında bir tercih yapsan hangisini seçersin? yada baş karakterler içerisinde bir sıralama yapsan nasıl bir sıralama yaparsın.
Eğer Canon Doyle'un sherlock'unu seviyosan house'u sevmemen garip diyebilirim. Patrick Jane benim de çok sevdiğim bi karakterdir. İnsana baktığı anda annesinin kızlık soyadını söyleyebilen tüm karakterleri severim. Şimdiye kadar 15.000 civarında bölüm dizi izlemişimdir. Mini diziler, tek sezonluk diziler, seriler vs. House M.D benim ilk 5 imdedir. Bi adama bakıp karısının onu aldattığını anlayabilen, plasebo etkisini ispatlayıp hastasını tedavi ederken kendi cebini vicodin'le dolduran, hastane de çalışıp canının istemediği hastalara bakmazken "soap opera" diye tabir edilen hastane dizisi izlediği için benim Scrubs'dan Dr. Perry Cox'la birlikte en sevdiğim doktordur. Ve genel ölçekte en sevdiğim karakterdir. Sana tavsiye ettikten sonra ilk sezonu indirmeye başladım ve az önce ilk bölümü tekrar izledim hala komik, hala şaşırtıcı ve hala tahmin edilemez geliyo. Bu arada ilk bölüm de Mentalist den Teresa Lisbon konuk oyuncuymuş. Holmes ve House arasında ki benzerlikler için
Bi kaç bölümde kestirip atmamanı en azından ilk sezon finaline kadar izlemeni tavsiye ederim. House'un sezon finalleri ve premiyerleri şahanedir.

Mentalistle başlasan iyi edersin. House'da bir zaman sonra her defasında haklı çıkmasına rağmen house'a yapılan ''saçma sapan konuşma lan öyle şey mi olur'' tepkisi 8 sezon sıkıyor yani. Jane'de de aynı olay varda biraz daha farklı Jane'in Red John gibi nemesisi var.
House'un her sezon farklı nemesisi oldu. En büyüğü kendisiydi her zaman. Ama Am i right? Or am i right? muhabbeti sorgusuz sualsiz inanmayı gerektirmiyo. Jane'de bu durum daha saçma oluyo. Adam planını kimseye söylemediği halde bunu yapamazsın diye önüne geçmeye çalışıyolar. House'un en azından planı bellidir.
 

Roronoa Zoro

Bu sene Shameless U.S bi' garip, eski havası yok sanki. Nedir değerli forumdaşların bu durum hakkındaki fikirleri, bilgileri? Yönetmen, yazar falan mı değişti?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık