Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ama şenks ile savaşmış ve ünvan Mihawkta.Sana sorsak şenks > mihawk dersin ama.
Ne zaman savaşmış veya kaç yaşında savaşmış ? Ona bakarsan meyvesiz teach > shanks. Zaman önemli. Luffy akainudan aldığı yara yüzünden hep
Akainu > luffy mi diyeceğiz. Luffy kendini geliştirip aşacak milleti shanks gibi. Zaman çok önemli. Yonkoluk varken en iyi kılıç ustalığı napsın shanks. Wb de en iyi bisento kullanıcısı ünvanı var mı ? Yok. Adam yonko çünkü :)
 
Mesala Aokiji ile Jozu karşılaşmasında Jozu'yu harcayan mangaka Vista ve Mihawk karşılaşmasından Vista'yı harcamıyor.+1 lerinizi bekliyorum haterlar.
 
O mantıkla bakarsan Kaido dünyada herkesle dövüştü mü? Wb öyle miydi? Mangaka bir ünvan uydurduysa vardır bir anlamı, tabi unvanı olan adam hep öyle kalacak diye bir şey yok. Dünyanın en iyi tenisçisi benle oynadı mı? Belki ben daha iyiyim. Lufy k. K olunca belki dünyanın bir köşesinde daha güçlüleri var desem ne olur? Senin mantıkla mangayı istediğin gibi bükersin.
İşte op evreni böyle. Aaaa en güçlü adam diye tanıtıldı diye hemen en güçlü diye herkesi yener diye düşünüyorsunuz. Öyle değil işte. Wb bile diyor en güçlü kalamam diye. Aynısı kaido için de geçerli. Teach de kendini en güçlü insan olarak tanıtıyor meyveyi aldıktan sonra ama bir bölüm sonra shanks den kaçtı. Oda karakterleri hypeliyor sonra hayal ettiğiniz çıkmayınca adama kızıyonuz :)
 
Bence sağ koldan güçlüdür mihawk. Katadan çok daha fazla etki yaratır gibime geliyor.
Bence amiral sağ kol arası.
Mihawk Kata'dan güçlü olamaz demedim zaten.MF'deki Mihawk bana Katakuri'den güçlü gelmedi açıkçası.Ama muhtemelen Kata'dan bir tık güçlü çıkar Mihawk diye düşünüyorum.Dediğim gibi amiral işte oda.Amiraller ile sağ kollar arasında çok uçuk fark görmüyorum çünkü.
 
Mihawk Kata'dan güçlü olamaz demedim zaten.MF'deki Mihawk bana Kata'dan güçlü gelmedi.Ama muhtemelen Kata'dan bir tık güçlü çıkar Mihawk diye düşünüyorum.Dediğim gibi amiral işte oda.Amiraller ile sağ kollar arasında çok uçuk fark görmüyorum çünkü.
Katanın son saldırısını gördükten sonra hayal kırıklığına uğradım. Mf deki mihawk slashi ile katanın saldırıları arasında dağlar var ne yazık ki. İklim değiştiren bir adam yani amiral seviyesi ile sağ kol arasında belirli bir fark vardır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık