Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Büyük Haddini Bilmezlik

En hadsiz kim?


  • Kullanılan toplam oy
    137
Luffy'nin düz yumruğuyla yenilen adam MF de Jozunun darbesinden sonra ağzı yüzü dağılıyor diyorsun adam bir şey olmamış gibi ayağa kalkıyor ki. Jozu'nun düz yumruğu Kuzan'ı dağıtıp ağzından kan getiriyor. Siz seriyi istediğiniz gibi değerlendirdiğiniz için böyle düşünüyorsunuz. Düşünebilirsiniz de ama seri geçmişten gittikçe ilerledikçe gelişiyor bunu anlayabilirsiniz. Geçen bölümden Jinbei'den bile bunu anlayabilirsiniz. Seri ilerledikçe de bu böyle devam edecek.

Crocodile çıkınca da daha iyi anlayacaksınız. Geçmişte olan pek çok karakter geri döndüğünde üzerine bir şeyler katarak geldi. Belamy bile haki falan kasıp kendini geliştirmiş. Diyorum ya karakterleri sevmeyen kişilere karşı karakterlerin durumunu tartışmak istemiyorum ama yine de duramıyorum. Bilinmeyen şeyleri şöyle olmuştur böyle olmuştur gibi kesin konuşuyorsunuz. :D

Kesin öyle olmuştur. Adam kol vermiş vb. kim bilir neler neler oldu ama tek yedi canım. Tek değil çeyrek yemiştir.
La sana yüz kere dedim ben Crocodile ı severim diye.Bu Wb karşısında varlık gösterebileceğini kanıtlamıyor ama.Crocodile ı nasıl bir güçle çıkacak diye bekliyorsun bilmiyorum ama en babası owen daifuku ayarı çıkar.Fazlası hayalcilik.
 
La sana yüz kere dedim ben Crocodile ı severim diye.Bu Wb karşısında varlık gösterebileceğini kanıtlamıyor ama.Crocodile ı nasıl bir güçle çıkacak diye bekliyorsun bilmiyorum ama en babası owen daifuku ayarı çıkar.Fazlası hayalcilik.
La ben WB'yi yener mi dedim varlık göstermenden kastın ne ben diyorum ki tek yemez. Yemez de zaten sana bir çok şey söylüyorum. Sen belli olmayan şeyler ile tek yemiştir diyorsun. Neye göre sadece düşüncene göre ortaya koyduğun hiç bir şey yok. Bu adam yenildikten sonra adamı Shichi yapmışlar.

Ağır bir yenilgi almış olabilir. Zaten kol kaybetmiş ama aralarında bir şeyler olduğu kesin. WB Squadro'dan kılıç yiyor Crocodile ''Kendi adamın tarafından nasıl bıçaklanırsın. Ben böyle bir adama mı yenilmişim. Kendinden utanmalısın'' diyor. Wb ise adam ile arasında geçen şeyler yüzünden ona cevap verme gereği bile duyuyor. ''Her zaman en güçlü olarak kalamam. Bazıları beni canavar diye adlandırabilir ama ben tek kalbi olan bir adamım'' tarzında.

Yani bu adam ile WB arasında öyle geldi vurdum gitti tarzı bir şey yaşanması tamamen saçmalık olur ki dediğim gibi tüm tayfayı biliyor Crocodile WB'nin. Ben WB ile 5 gün savaştı demiyorum ama öyle tekleme gibi bir şey de söz konusu olamaz yani. Kol kaybetmiş mesela pek çok şey olmuştur bunu öncesinde ve sonrasında. Bir tayfanın tüm üyelerinin meyvelerine kadar tümenlerine kadar, isimsiz üyelerine kadar bilen birinden bahsediyorum.

Tekrardan dediğim gibi ne seviyede geleceğini bilemem ki Oven ve Daifuku'nun seviyesi bile belli değilken sen bu seviyede gelecek diyorsun hala. Gelince görürüz :D
 
Bana göre bunların hiçbirisi değil çünkü kimi makam mevki için kimide intikam için mecbur olduğu veya hazır olmadığı bir savaşa girdiler.Kısacası kaybetmeyeceksin diye birşey yok Şu olabilir Bana göre teachin WB karşına çıkıp savaşıp yenilip birde özür dileyip tayfa olarak ölmek üzere olan bir adama dalmasi
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık