Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Amiral Gücüne En Yakın Kişi

Amiral Seviyesine En Yakın Karakter


  • Kullanılan toplam oy
    264
Nw'den korkmuş olsa gerek Gl de maymunlarla takılıyor o.

Bu arada bu ankette neden vinsmoke soyadı var lan zehahahahaha yada 2. adamlardan düşük rütbede insanlar? Ama Vinsmoke daha saçmaymış ulan ya klsdhafklhasdfklhdas
Başından beri ankete oy atmadım zaten. Vinsmokelar var; Sanji yonko yaşasın. :D
İnu falan var ama dolunayda; Part time Amiral aranıyor. :D :D
 
Şuan seride en güçlü grup Amiral ve Yonko grubudur.
Onlara en yakın grup ise Yonko sağ kolları.
Şuanlık sadece Marco diyorum. Weevil ve Beckman'ı görmeden konuşmak doğru olmaz.
 
Kata diyordum da değil kendimce.Geleceği göreme kafana g4 ye bir anda şaftın kaysın neeh olmaz.Weevill dışında şimdilik yakının yakınları var.
 
Marco. Weewil ve Mihawk'da öyledir belki bir ihtimal Beckmann ve Shiryuuda olabilir. olabilir. ama en yakını Marco bana göre. Kalanını Amiraller orta zorluk tokatlar.
 
Amirallik konusunda şeytan meyvesi çok önemli.

Amiraller için "hakisi zayıf" diyemeyeceğiz elbette.

Üst düzey dövüşçü oldukları gibi, gerçekten kitle imha silahı diyebileceğimiz şeytan meyvelerine sahipler.

Işık, Buz, Magma, Yer Çekimi... Ve Greenbull'da göreceğimiz muhtemelen meyve de yine bu tarz bir meyve olacaktır.

Katakuri'nin amirallerinden 2 basamak aşağıda olduğunu düşünüyorum. Bu 2 basamağın birincisi dayanıklılık mevzusu, ikincisi ise şeytan meyvesi.

Marco'nun şeytan meyvesi bir amirale yakışır, hatta KK olacak adama bile yakışır bir meyve yani. Ama Marco'nun uzun vadede herhangi bir amirele karşı galip gelebileceğini hiç zannetmiyorum. Meyvesi serinin belkide en muazzam tank meyvesi ancak saldırı konusunda zayıflığı söz konusu.

Shiryu'yu sağ kol sayıyorsak, serinin sonuna doğru işlenecek bir adam olacak. Şuan kesinlikle bir amiral değil. Mihawk'ın bile muhtemelen 1-2 basamak altında seviye olarak. Ama seri sonunda eğer olur da hayatta kalırsa ve malum Shiryu vs Mihawk teorileri tutarsa, seri sonunda muhtemelen bir amirale denk güce sahip olacaktır.

Kaido'nun sağ kolunu bilmiyoruz.

Dragon'un gücünü bilmiyoruz. Potansiyel çok yüksek tabii. Kendisini 5. yonkou olarak da düşünsek, amirallere eşit seviyede de görsek mevcut konumu ve potansiyeli itibariyle haklı gibi duruyoruz. Ama malum Oda'nın işleri hiç belli olmuyor. Dragon potansiyel olarak amiral veya amiral üstü gibi dursa da, çok daha zayıf bile çıkabilir tabii.

Mihawk, Wewill gibi isimler de amirallere çok yakın olsalar da yine onları da bir tık aşağıda görüyorum. Açıkçası hiçbir amiral Vista ile o kadar uğraşmazdı. Akainu falan koyar geçer.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık