Brook da yemiş desene.Aklımdaki tek soru wadatsumi'nin kırılan diş galiba yerine gelmiş,o damı gomu gomu meyvesi yedi eğer yedi ise 2 tanemi gomu gomu meyvesi var.
Brook da yemiş desene.Aklımdaki tek soru wadatsumi'nin kırılan diş galiba yerine gelmiş,o damı gomu gomu meyvesi yedi eğer yedi ise 2 tanemi gomu gomu meyvesi var.
Okumuyorum ki sayfalara bakıp geçiyorum. Wadatsumi güldürdüSen okumaya mı başladın la, şimdi de ben okumuyorum.
Sin di şimdi kini dişi yiptin bla bla. Mükemmel bi argümanmış eyvallah. Bu şekilde yazdıkça kimse müdahil olup mesajlara çeki düzen vermiyor sanırım çok güzel.Sen de şimdi konu dışı yaptın, bunu özelden desen yer kaplamazdı. Konu dışı olması da sana göre. Bölüm anket değerlendirmesi bana göre konu içi bir tartışma. Boş yapma, şikayet et rahatsız olduysan.
Siz diyorsun, ortada alıntıda tek ben varım. 50 sayfa diyon demek ki geçmişten gelen bir şey var. Sana göre sen dolu tartışma yapıyorsun, siz dediğin kimse biz boş yapıyoruz. Özelden söyleyemek yerine hedef gösteriyorsun. Ben üye olmadan öncede sonra da bölüm yorum sayısı fazlaydı. Herkes zaman zaman sen dahil konu dışı 1 cümle, iki kelime hatta sadece ifade mesajı bile atıldı mı bana onu söylemeni rica ediyorum, bu konu ya da başka manga konuları dahil? Ayrıca mesajlar konu içi sayılır. Ne bileyim konu dışında bile rahatsız etme ölçüsü vardır. Karakter kıyası yaparsın, diğer üyeleri çekersin iş başka yerlere gider rahatsız eder falan anlarım ama bu tamamen boş oluyor kusura bakma. Oy verme olayını açan ben değilim başta konu dışı olmuş, benle beraber sana göre boş mesajlar atan başkaları da var ama hedef tek kişi. Mesajın kıyısına bölümden bir şey yazınca konu içi mi oluyor?Sin di şimdi kini dişi yiptin bla bla. Mükemmel bi argümanmış eyvallah. Bu şekilde yazdıkça kimse müdahil olup mesajlara çeki düzen vermiyor sanırım çok güzel.
Evet bölüm anketine anlık olarak göz atmanın zamanı geldi. Bunu bu şekilde 3-5 saatte bir konuya yazsam hiçbir şey olmaz herhalde.Siz diyorsun, ortada alıntıda tek ben varım. 50 sayfa diyon demek ki geçmişten gelen bir şey var. Sana göre sen dolu tartışma yapıyorsun, siz dediğin kimse biz boş yapıyoruz. Özelden söyleyemek yerine hedef gösteriyorsun. Ben üye olmadan öncede sonra da bölüm yorum sayısı fazlaydı. Herkes zaman zaman sen dahil konu dışı 1 cümle, iki kelime hatta sadece ifade mesajı bile atıldı mı bana onu söylemeni rica ediyorum, bu konu ya da başka manga konuları dahil? Ayrıca mesajlar konu içi sayılır. Ne bileyim konu dışında bile rahatsız etme ölçüsü vardır. Karakter kıyası yaparsın, diğer üyeleri çekersin iş başka yerlere gider rahatsız eder falan anlarım ama bu tamamen boş oluyor kusura bakma. Oy verme olayını açan ben değilim başta konu dışı olmuş, benle beraber sana göre boş mesajlar atan başkaları da var ama hedef tek kişi. Mesajın kıyısına bölümden bir şey yazınca konu içi mi oluyor?
Kendin zaman zaman yaptığın şeyden bana sitem etmeyeceksin, samimi olmuyor.
Bir luffynin kalbine giden yol midesinden geçer. Yani sanji kör topal şeytan olsa yine severTamam siz sevmeyin bizim sevgimiz yeter ona, bir de Luffy'nin sevgisi ♡![]()
Bana ne diyorsun, istediğini yap. İkili tartışma çıkartıp daha çok konu dışı yaptırdın. İsyan ettiğin şeyi sen yapacaksan niye isyan ettin?Evet bölüm anketine anlık olarak göz atmanın zamanı geldi. Bunu bu şekilde 3-5 saatte bir konuya yazsam hiçbir şey olmaz herhalde.
18:47 Cuma, 23 Mart 2018 (GMT+3)