Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 898: Kesinlikle Geri Döneceğiz!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    205
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence sancı saldıracak gibi onunla da sanki vs atacak
Yok okadar da değil :D 2 ihtimal var tahminimce.

1. Sanji gemiye varır ve “ ailemi yalnız bırakamam” diyip savaş alanına geri döner.

2. Sanji gemiye varmadan durdurulur.

Bu saatten sonra dışarıdan birilerinin geleceğini sanmıyorum :)
Bence bu ihtimallerden biri olur çünkü sanji vs atmadan bitmez bu arc gibime geliyor. Zaten wanonun sene sonu başlayacağını varsayarsak daha vakit var.
 
10 15 bölüm önce neredeyse Katakuri’nin rüzgarından ölecekken şimdi gelmişler şov yapıyorlar neyse. Yalnız Katakuri bildiğin BM korsan tayfasının ( BM hariç )neredeyse %75’imiş.
 
La E.oda zaten eziyor sanjiyi bari sen kendi spoilerinde adama biraz ekşın ver :(
Yok öyle kararsız şeyler. :(
Olabilcek herşeyi söylemisin +1 miydi yoksa uplayımmı karar veremedim.Bence söylediklerinin çoğu tutar.
Tutmaması temennimiz.
Balıkadamlar denizin içinde hızla yüzerek girdap oluşturutlar, Smoothieler çaresiz kalırken Jinbei üstün dümencilik yetenekleriyle bu girdabı hızlanmak için kullanır ve kaçarlar xD
Müthiş fikir hemen basıma yetiştireyim. xd
 
Bu arc enies lobby'nin muadiliydi değil mi? Epey de benziyor. Birçok benzerlik var. Ama sonlarına bakarsak, Luffy'nin kaçırılan tayfa üyesi tarafından taşınması (robin-sanji) mesela.
O zaman bu arcta kaçmaya yardım edecek kişi daha sonra hayatına veda edecek kişi olabilir mi? (Going Merry)
Bu arcın Going Merry'si kim olabilir???
 
Mesele senaryo işte. Germa kurtarıcı olsun istemiş. Yoksa Oven'ı tekmeleyip balina gibi olan Şifon'u alıp kendini fark ettirmeyen adam çöplerin içinden geçer, uçarken de o balyozu yemezdi. En kötü balyoza tekme atar, parçalardı. Yonji'nin parçaladığı şeyi Sanji'nin tekmesi toz haline getirir. Ki konuştuğumuz Sanji hâlâ daha okama kenpo göstermemiş Sanji. İki yıl ustaların arasında takılıp teknik almaması yahut esinlenip kendine göre bir şey tasarlanmaması mümkün değil. Halbuki hâlâ daha DJ yapıyor.

Bazı arkadaşların dediği gibi olay sadece yemekler olsa idi, mangaka onu neden dövüş ustalarının arasına atsın ki? Neden "Tarifleri istiyorsan bizi devirmek zorundasın." muhabbeti dönsün ki? Aşçılar adası diye bir şey uydurur, orada aşçılık açısından geliştirirdi. Mesela Nami'yi ele alalım. Doğrudan eğitim söz konusu. Niye? Çünkü tayfanın savaş gücü değil. Ondan beklenen iyi bir rotacı olması. Sanji de aynı şekilde olsa idi, mangaka kenpo ustalarının arasına uçurmazdı.
Tarifler için okama olup newkama kenpo yapman lazım diyor İva.
Sanji reddediyor.
İva korsansın zaten, bildiğin gibi yap o zaman diyor.
Sanji attack cuisine'in 99 tarifini newkama kenpo ustalarından kendi yoluyla alıyor. Ki en güçlü newkama kenpo ustası İva'da haki olup olmdığı bile muallak.
Sanji'nin newkama kenpo yapmasını bekleme bence. Yapacak olsa Dof'a karşı tayfasını korumak için veya Charlotte ailesi üyelerine karşı 'uğruna kurşun yediği' kaptanını korumak için yapardı zaten.
Sanji bu kadar, daha fazlası değil. Hakiyle gelmesi bile mucize aslında.
 
Çocukluk fbsi geldi. O sıra Sanji güçsüz olsuğu için kaçmaktan başka çaresi yoktu. Şimdi Sanji güçlü; mutlaka geri dönüp Germa ile birlikte çıkacaktır. Sanji'den umudunu kesmek ne demek, yakışmadı sana :artiz:
Hacım ben sanjiden umudumu neden keseyim :D önceki mesajlarıma bak hepsi sanjinin geri
dönüşüyle alakalı yorumlar :) hmm fb geldiyse demekki birşeyler olabilir. Geriye kaldı ivankov fb si oda geldi mi tamamdır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 28)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık