Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Charlotte Katakuri & Monkey D. Luffy vs. Edward Newgate

Hangi taraf alır?


  • Kullanılan toplam oy
    130
Wb, Mf arkında hakiyi kullanamıyormuş. Peh.
Adam, arkasından saldıran koramirali tekledi (dev). B.haki ile Aka'yı ezdi zaten. Ki en acısı konuda Wb'ye handikap & açıklama getirilmemiş. Yahu bu adamın seviyesine Luffy seri sonunda çıkamayabilir. Zirve Wb olarak ele almamızı istemiş galiba :( Oraya bir Akainu + Garp + Sengoku + Kuzan eklemenizi rica edeceğim. :a:

Not: Moralim niye bu kadar bozulduysa :bilmem:
 
Luffy'nin yenilebileceğine inanmıyorum.1'e 1 de dahi alır.İlk önce bir kamyon dayak yer.Sonra Wb'nin seviyesine çıkıp Wb'yi yener.Korsanlar kralı olana kadar Luffy gerçekten istediği hiçbir vsyi kaybetmez.Buna hepimiz de alışsak iyi olur.Bundan sonra KV'de Polat Alemdar neyse Op'de de Luffy o.Aşırı zorlanarak alırlar.
 
Tamam vs. konuları açın birşey demiyoruz da bu ne birader? Oyaji bunlara sümüğünü bile atmaz. Osursa tek atar arkadaş açılan konuya bak. 1213532532 tane amiral 1555 bin ellibeş tane top ateşine tutulmuş gene ölmemiş adam üstüne gelmiş oğlu vurmuş ayakta ölmüş. Ölüsü bile düşmanı titretmiş düşmanı saygu duymuş ama bizim forumun saygısı yok. Biraz ölüye saygınız olsun.
 
Tamam vs. konuları açın birşey demiyoruz da bu ne birader? Oyaji bunlara sümüğünü bile atmaz. Osursa tek atar arkadaş açılan konuya bak. 1213532532 tane amiral 1555 bin ellibeş tane top ateşine tutulmuş gene ölmemiş adam üstüne gelmiş oğlu vurmuş ayakta ölmüş. Ölüsü bile düşmanı titretmiş düşmanı saygu duymuş ama bizim forumun saygısı yok. Biraz ölüye saygınız olsun.
İyi de bu dediklerinin ne önemi var bir tarafta tontiriş bir dede var diğer tarafta seviyesi dolardan hızlı yükselen geleceğin korsanlar kralı seçilmiş çocuk var üstelik başka 2y da girmeyecek araya "bundan sonrasını kendin halledeceksin" dedi Rayleigh zaten.O da gayet güzel hallediyor.
 
Açıkçası ben WB'nin MF halini diğer yonkolardan azıcık aşağıda görüyorum. Haki bile salamıyordu adam, kalp krizi geçirip duruyordu.
Luffy ve Katakuri'nin yenme ihtimali var ama şuan için kararsızım.
 
Katakuri ve luffy rakiplerini uzakta tutabilen tipte karakter değiller. Akainu wb'yi uzağında tutarak oyalamıştı. Yakın dövüşte wb'yle çarpışılmaz.

Wb ağır bi karakter olduğu için luffy bound man kullanabilir. Katakuri de uyanışıyla kullandığı portal yumruklarının dev versiyonlarını kullanır. Açık yakalarsa mızrakla ciddi bi hasar da verebilir.
Kata'nın boyu uzun olduğu için akainu gibi zıplayarak vurup havada açık verme durumu da olmaz. Amiraller logia defansıyla wb'nin silahından kaçabildiyse katakuri de yapabilir.
Yani ikilinin şansı var baya.

Ancak big mom meyveye gerek duymadan kong gun'ı koluyla durdurabiliyorsa whitebeard da fazla etkilenmez bound man'dan. 5-6 darbeyle komutan indirebilen bi saldırı elbette sağlam bi hasar verir ama yıkamaz wb'yi. 2 meigo'dan sonra ayağa kalkabilen biri kata'nın mızrağıyla da kolay kolay yıkılmaz.
Ama wb 2 darbeyle akainu gibi birini indiriyorsa wb bi kere vursa kata'nın sırtı yere gelir.

Wb genç olsa kesin wb derdim. Adamın yaşlı ve yarı ölü hali 2 saldırıyla akainu indirdiyse genç hali bu ikiliye tek atardı herhalde. Depremli yumrukla saldırı çarpıştırmak da imkansız gibi bişey. Wb'ye %60-65 şans vererek wb diyorum.
 
WB saldırıları meyvesiyle bloklayarak karşıladığı için k.haki avantajı saldırı noktasında çok işe yaramayacaktır. Mesela Luffy savuşturan birisi olduğu için Kata kaçacağı noktalara saldırı yapıp vuruyordu. WB zaten sabit bir hedef, saldırı geldiğinde tek yapması gereken elini kaldırıp deprem yapması.

K.haki avantajının işe yarayacağı nokta savunma anlamında görülebilir. WB bisento ile vurduğunda savuştururlar. Ancak burada da şöyle bir sorun var ki deprem çok geniş bir alan saldırısı yapıyor. Ondan kurtulmak için logia savunması işe yaramaz. Ya uzak durmak ya da onu nötrleyecek bir karşı saldırı yapmak lazım.

WB'nin deprem yumrukları iki saldırı ile amirali etkisiz hale getiriyor. Bu da demektir ki Luffy ve Kata takımının çok fazla yaklaşma imkanı yok. Uzaktan saldırıda ise WB daha etkili saldırılara sahip.

Son olarak WB inanılmaz bir dayanıklılığa sahip ki Luffy ve Kata'nın onu indirecek kadar çok saldırı yapabilmeleri için birden fazla açık vermeleri gerekecek.

WB alır. Luffy amiral seviyesine çıktığında yanında Kata ile o zaman denk olurlar WB'ye ve anca öyle kazanırlar. O zamana kadar babalık akar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık