Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Inuarashi & Nekomamushi vs. Charlotte Katakuri

Kim Kazanır


  • Kullanılan toplam oy
    81
O kadar bilgimiz yok tabi bizim. :( Biz sadece durumu özetliyorduk. :bilmem: Neyse ordaki ifade dövüşün genel özetiydi de anlayana tabi. :gamyon:
Jack dövüşü bize gösterilmedi . Animeden kalmış bazı şeyler aklında . En son Jack Mamut formunu bozup 2 tane tırpanla saldırdı ve sonrası yok. Ve o halde 5 gün dövüşmüşler .

Jack zaten aşırı dayanıklı bir adam , hatta bu konuda gördüğümüz kişilerden en iyilerinden biri , Inu ve Neko da dayanıklı olmasa 5 gün sürmezdi .

Luffy Kata’a vuramadı diye kimse vuramayacak anlaşılan .

Cidden Jack ya da bu ikilinin Kata’a hiç varamayacağı düşünülüyor.
 
Küçücük havuçun ne hale geldiğini görmedin mi ? Neyse tamam he he :artiz:
Bir kez daha yazayım. :( Bu ikili, Kata'dan bile güçlü olan Weevil'e karşı dövüşseler gözüm kapalı evet yenebilirler derdim. Lakin burada güç bir işe yaramıyor. K.hakin yoksa vuramazsın diyorum. Eğer bana nasıl vuracaklarını söylersen tamam haklısın derim.

@Alcatraz
Wb, Kizaru'ya karşı k.hakisi sağlamsa karşılık verebilir. Aksi halde o hantallıkla hiçbir şey yapamaz. Ama biliyoruz ki Wb gibi bir efsanenin hakisi, illaki Kizaru'dan üstündür. Dahası Wb alan saldırısına sahip. Bizzat kafasına vurması gerekmiyor yani.
 
Luffy ile gördüğümüz üzere ne kadar güçlü olursan ol K.haki p-up'ı almadan vurulmuyor Kata'ya. Sınırsız G4 olsa bile K.haki olmadan Kata kazanacaktı. İnu ve Neko'da ileri seviye K.haki var ise uyanışla birlikte kazanırlar. Ama olmadığını düşündüğüm için Kata diyorum. Kata, Jack'e benzemez.
 
Azcık ilerleyince denk olunuyorsa olmuşlardır haklısın. :)

Katakuriye vuramama şuna benziyor, Almanlar yenilince biz de yenilmiş sayıldık. :) Roger ı diriltip Katanin karşısına koysak dövüş içinde k hakisi gelişirse belki yenebilir diyecek ciddi bir kitle var maalesef. :)

Diğer yandan saldırıcı gücü eksilerde olan Katakuri neyle alacak Inu Nekoyu hala merak ediyorum. :)
Yonko ve Amiraller hariç kimin saldırı gücü fazladır Kata'dan sana göre ?
 
Bir kez daha yazayım. :( Bu ikili, Kata'dan bile güçlü olan Weevil'e karşı dövüşseler gözüm kapalı evet yenebilirler derdim. Lakin burada güç bir işe yaramıyor. K.hakin yoksa vuramazsın diyorum. Eğer bana nasıl vuracaklarını söylersen tamam haklısın derim.

@Alcatraz
Wb, Kizaru'ya karşı k.hakisi sağlamsa karşılık verebilir. Aksi halde o hantallıkla hiçbir şey yapamaz. Ama biliyoruz ki Wb gibi bir kralın hakisi, illaki Kizaru'dan üstündür.
Ya sen K hakiyi ne sanıyorsun ? Hadi birinin yapacağını görsün ikincisinin yapacağını nerden görecek ? Arkadaş radar mı bu ? Alan ayarlı k haki gelecek görüş sistemleri.

Normal halleriyle Jack'e dayanmışlar üzerine dönüşüm var diyor. 1 saate perte çıkartırlar Kata'yı.

Bire birde ancak şansı olur, ikiye bir şaka yani başka bir şey değil.
 
İnu ve Neko 12'şer saat Jack'i tutabiliyorlar, Katakuri'ye aynı anda dalacaklar. Hele k.haki ve b.hakilerini sorgulamak falan, aradan çok bölüm geçince beklentiler düştü herhalde.

İşte o kısmını bilmediğimiz için şu an sadece dolunayda kullanılabilir şeklinde değerlendiriyoruz. Ya öyle olursa ya böyle olursa dersek bu iki hayvan yonko alır bu gidişle. :bilmem: Bu adamlar dövüştüler(!) desek bile karşılarında ''gelin, bana vurun'' diyen birisi vardı. Jack bekledi, bunlar vura vura indirmeye çalıştı. Aynı durumda Kata benzer bir davranış mı sergiler? Bilemiyorum, Kata Luffy'yi indiremedi diye eziklenir oldu :(
Ya hayvanlar sağlam da karşılarındaki onlardan daha sağlam. Ben Kata alır dediğimde tekler demiyorum :) Bu dönüşüm Luffy'nin G4'üne benziyor. Adamların nihai saldırısı. Tek fark Luffy hakisini doldururken bunlar geri dönüşü olmayan bir yola giriyorlar :)
Dolunayda ne hale geleceklerini tek örnekten değerlendiremeyiz diyordiyorum ben de. Carrot bebesinin Seylan kullanımı ile Neko hayvanının kullanımını bir mi tutacağız şimdi :S Aman neyse.
 
Adamın sırtı yere gelmemiş adam akıllı darbe almamış her önüne gelen vurabiliyor.

Arkadaş Rayleigh Luffy'e soruyor karşına dünyanın en güçlüleri arasında geleceği bile görebilen adamlardan biri çıkarsa ne edeceksin diye?

Ama her önüne gelen adama vuracak. :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık