Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Rob Lucci vs. X Drake

  • Konbuyu başlatan Luffy07
  • Başlangıç tarihi

Kim kazanır ?


  • Kullanılan toplam oy
    114

Cp0Lucci

Şu an Lucci ve Drake tarafında bir çok şey belirsiz. O yüzden sadece meyve olarak değerlendirdim ve farazi konuşmamak için X douriki Y douriki diye ayırmadım. Ya da haki seviyeleri belli olmadığı için değerlendirmedim. Yoksa bütün olarak değerlendirmek gerektiği konusunda haklısın.

Bir şeyleri kaçırmadıysam rokushiki dayanıklılık demek değil yalnız.
Fiziksel güç rokushiki

Dayanıklılığı ekledim çünkü bir nebzede olsa girer o da işin içine ondan.

Vücutlarımızı belirli bir sertliğe dayandırmak için çok çalıştık diyordu ya
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Animede Jack vs Inu-Neko'da, İnu ve Neko daha hızlılar, fırsat vurup vuruyorlar da ama Jack acımadı ki xd diyor. Bu sertlik mevzusuna iki yıl sonra çok vurgu var. Kaido on bin metreden atlıyor, Mom malûm, adam hasar verebilelim diye çerçeve kırma planı yapmış :D Luffy eğitim geridönüşünde KG işlemeyen canavar var diyordu.

Daha yetenekli bir dövüşçü olabilirsin ama rakibin sertliğini aşamıyorsan, en fazla yenilmeni engelleyip savaşı ortada götürürsün, yenme ihtimalin yok.

Drake de böyle zor hasar alan tiplerden çıkacak diye düşünüyorum. Muhtemel hantallık dezavantajını bu özelliği kapatacak.

Çifte şans oynuyorum. Ya berabere biter ya da Drake alır.
 
Fiziksel güç rokushiki

Dayanıklılığı ekledim çünkü bir nebzede olsa girer o da işin içine ondan.

Vücutlarımızı belirli bir sertliğe dayandırmak için çok çalıştık diyordu ya
Dayanıklı olmakla fiziksel güç ayrı şeyler. Dayanıklılık, yediğin saldırılara ya da aldığın acılara katlanabilme eşiğindir. Misal Enel'in fiziksel gücü iyiydi. Bir başka fiziksel dövüşen kişi olan Zoro bunu söyledi. Ama adama o zamana kadar kimse dokunamadığından iki tane yumruk yedi ağzı gözü yamuldu. Aynen o hesap.

Aslında içimden Drake demek geliyor da Cp liderinden beklentim büyük. Biraz da o yüzden Lucci diyorum.
 
X- Drake eski denizci şimdi en kötü nesil.
Diğer yanda CP0 lideri Lucci, Sabo ile kapışabilen.

Güzel soru :good:

Drake reise sempatim var ve Lucci ile baş edebilir diye düşünüyorum,
aksi taktirde yeni dünyada kök söktürecek kötü nesilden olamazdı.

Oyum Drake Reis' e :mincika:
 
Lucci 2 yıl önce lastik olmasına rağmen Luffy'i ne hale getirdi. Shigan ile lastik adamı deliyordu. Bana göre 2 yıl önce Luffy dışında hiçbir süpernova yenemezdi belki Urouge yenerse yenerdi sonuçta darbe aldıkça daha kas yapıp güçleniyor ters gelebilirdi. Luffy'de bunun gibi lastik olması ana karakter olması vs. birşekilde yendi diye düşünüyorum.

Drake gibi en güçlü 3 süpernova arasına bile giremeyen biri şuan için Lucci'ye karşı koyamaz yani saldırısını engelleyeceğini vs. sanmıyorum. Lucci şuan g4 açmadığı sürece Luffy ile yine denk gidecek hatta yenebilecek bir seviyede karşımıza çıkar muhtemelen.

Meyve bazında belki Drake daha iyi olabilir ama Lucci meyvesizde 6 stilde usta bir adam. Garp civciv meyvesi yese bile Drake'i tekler bunun gibi düşünmek lazım.
 
Son düzenleme:
Bir kere en güçlü süpernova veya en güçlü üç süpernova gibi bir şeyin açıklanmadığını belirtmek isterim. Şu seride ödül=güç de değildir. Yani ödül olarak ilk 3 e giren Kid-Luffy ve Law'ı en güçlü olarak görmek seri açısından düz bir mantık ve doğru olarak görünse de yanlıştır bir düşüncedir.

Drake'in ödülü diğerlerine göre düşük olması kadar normal bir şey yoktur. Çünkü adam denizciydi ve ne zaman korsan olduğu net belli değil. Aynı şekilde rütbesi de Tümamiraldi. Yani bu rütbe Koramiralden hemen sonra gelen bir rütbe. Kısacası 2 yıl öncesinde ki koramirallere baktığımızda Smoker, Momonga gibi adamlardan hemen sonra gelen birini söylüyoruz. Belki de güç olarak bunlardan daha üstündü. Smoker ve Momonga'ya karşı MF de Luffy'nin ne duruma düştüğünü hepimiz gördük. Yani kolay kolay alabileceği kişiler değildi bu kişiler Luffy için.

Ek olarak da eski bir denizci olduğunu belirtmek isterim Drake'in yani muhtemelen Rokushiki teknikleri hakkında bilgisi vardır diye düşünüyorum. Hatta bazı teknikleri kullanıyor olması da muhtemeldir.

Aynı şekilde meyve avantajı olarak önde Drake.

_____________________________________________________________________________________________

Diğer taraftan Lucciye gelecek olursak güçlü biri. 6 stil ve artı olarak da Rokuogan'ı bilmesi onu farklı bir seviyeye taşıyor fakat aşırı öz güvenli biri ve bu onu bu vs de bence geri düşürüyor. Dövüşü sadece güç olarak düşünmek hata olur. Drake ise aşırı akıllı biri hatırlarsanız Shabondy de ki duruşu ve diğer novaları dövüşüyorken ayırması ve ''Gücünüzü yeni dünyaya saklayın'' gibi bir şey demesi bile ne kadar soğuk kanlı bir adam olduğunu gösterir.

Dediğim gibi bana göre avantaj Drake de.
 
Bu vs Drake'i zorlar ama sonuç olarak Drake'i terletmekten başka işe yaramaz.
Eyy Lucci sen kimsin yaa?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık