Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Aşırı Fanlar Yüzünden Soğuduğunuz Karakterler

Aşırı Fanlık Yüzünden Soğuduğunuz Karakterler


  • Kullanılan toplam oy
    565
Ulan o kadar çapsız ki Robin'i arayıp duruyor. Kadın Crocodile'ın yanında gücü yok ki gelip alsın. Çapsız işte :D


Benim fanı olduğum karakter sözünün arkasında her zaman. Peki ya senin çapsız fikir adamı? Adam oğlunu bile önemsemiyor ama gidip öksüzlerin yetimlerin peşinde devrm yapma niyetinde. Len sen oğluna bak bir ilk önce örnek bir aile babası ol ki herkes de seni örnek alsın. Ama nerde hep bi çapsızlık hep bi boş muhabbet.

Neymiş ''Bir insanın özgürce denize açılmasına ne engel olabilirmiş'' len şerefsiz adam. Denize açılacaktın da çocuk yapıp niye sokağa atıyorsun. Sokakta ki köpekler bile yavrularına bakıyorlar belli bir yaşa kadar. Bu adam bir köpekkkkk bile olamıyor. Köpeklere de hakaret ediyorum kusura bakmayın köpeği olan arkadaşlar alınmasınlar. :oleyo2: :fool:
Luffy'yi kastediyor orada :(
 
Biri macera için diğeri devrim için terk ediyor. Onun yüzünden Usopp böyle değişik olmuş. Usopp babasının yüzüne tükürmezse adam değildir :(
La Usopp babamla gurur duyuyorum diyor adam. Hiç olmazsa annesi anlatıyor buna babasını falan. Kadin kendi bile sevip gurur duyuyor kocasıyla o durumda.

Ya Luffy? Adam baba lafından bile bi haber. "Baba mi? Benim babam mi var?" diyor çocuk. :(
 
Kesinlikle Dof ve Croco fanlari bu ikisinin fanlari da bekliyorlar bir karakter çıksında onu ezikleyip bu ikisini seviye atlatalım. Kendi kendilerine çıkarımlarda bulunup fani oldukları karakteri cok yuceltiyorlar
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık