Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 895: Korsan Luffy, Tatlı Komutanı Katakuri'ye Karşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    302
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda kesin değil gerçi. King belki Kaidodur. Jack Smothienin dengidir.Yada Cracker sol koldur fakat normal tipini gören olmadığı için ödülü daha düşüktür. Belkide Jack direk sağ koldur :D çok fazla olasılık var.
Kart, ka-do diye heceleniyor Japonca'da. Ortasına i koy, Kaido. King en güçlüdür zorlamayalım. :(
 
Kral Kobra sadırısı sonrası Luffy kazanacak...
Katakuri orada Luffy'e vuramayacak Luffy orada geleceği görecek sıyrılacak ama gönderdiği Kral Kobra saldırısı işi bitirecek...
Ama anlamadığım nokta şu Luffy nin Kral Kobra saldırısında ki extra özellik ne? Sayfa başından beri yaptığı sadırılara benziyor. Tek farklı Kara Mambaydı...
Kral Kobra ile yapacağı şu.


Parmakları ile burnunu yakalayacak, yerden yere vuracak :) Belki gözüne de sokabilir bilemedim xD
:oops:

He bu arada; herkesin düşünüp kimsenin paylaşmadığı şey, yine tek kişinin düşündüğü şey olur. Paylaş, bu sebeple paylaşmamak olmaz. :(

Şöyle bir yorum görmüştüm: Luffy'nin Power Up alıp da mal edemediği ve üstüne hala dayak yediği tek karakter Katakuri.
Power up alıyor, bir tane vuruyor ikincide karşılık alıyor hemen. Kata anında uyum sağlıyor yeni silaha bile. Piton üç kere kıvrıldı, sadece ilkinde yedi yumruğu. Birinde savuşturdu diğerinde kasmadan artistik tekmeyle durdurdu.
Yine de hepsini karşılayamıyor, bu gelişme değildir de nedir xD
 
Oda sağ kolların tasarımına ayrı bir özeniyor.Kata ve Jack'in tasarımı arasında fark var bence.Zaten sağ kolu direkte göstermez Oda.Jack Kaido'nun Cracker'idir işte.
 
Jack sağ kol olmasa neden adamina Kaidonun sağ kolu dedirtsin? 1. Tümen veya gemi kaptanı değil direkt sağ kol diyorlar adama.
Orda çeviri yanlışı yok muydu ? Öyle bir şeyler hatırlıyorum.Öyle olmasa bile diğer komutanları görene kadar yine kabul etmem zaten.Hele Oda'nın Kata'ya verdiği önemden sonra Jack'in sağ kol olduğunu hiç sanmıyorum.
 
Luccide de aynı şey oldu. G2 G3 actı hala dayak yiyordu. Lucci hep üste çıkıyordu. Ki bu dövüşte pup aldığını göstermez, önceden bulduğu teknikler zaten Luffynin. Aslına bakarsan Luffynin dövüşte pup aldığı tek vs Katakuri oldu. Bildiģin k haki olarak geliştirdi kendini. Başka gelişim örneği hatırlamıyorum.
Lucci G2 açılınca üstünlüğünü kaybetmişti, G3'ten aldığı ilk darbeden sonra da bacakları çatırdamıştı. P.up sonrası sopa yiyeceği kesinleşmişti ve yemişti de. Ama çok iyi direnmişti orası ayrı.
Ama diğerlerine bak. G4 açılınca Dof, Nightmare Luffy'de Moria, G2 açılınca Blueno. Hepsi şok halinde dayak yedi çok fena.
Kata ise hiç sırıtmadan hala üstünlük kurabiliyor.

p.uptan kastım illa dövüş esnası değil, yepyeni teknik.

Yine de hepsini karşılayamıyor, bu gelişme değildir de nedir xD
Net bir gelişmedir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık