Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 894: 00.05

Bölümü Nasıl Buldunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    277
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hody'e yaptığı "Snake Shot" teması üzerine kurulu bir form olacağını düşünüyorum. Elektrik çarptırmalı falan, Mochi'yi terso bırakıcak durumlar olacak tahminimce. (Croco'nun suya zaafı gibi)

Hatta saçmalayayım biraz madem : G4 form 4 : Hawk Man.
 
Kizaru Luffy'ye bakarken arkadan WB (hayatında arkadan saldırı almamış kişi :)) saldırıyor. Kizaru saldırıyı anlayıp Bisentonun üstüne çıkarak karşı saldırısını yapıyor. Kizaru'nun Gözlem Haki seviyesi WB'den iyidir bence.
Luffy'nin Kizaru'dan kaçma şansı yok şimdiki Gözlem Haki seviyesi ile.

Kizarunun şu rahatlığına bayılıyorum ya keşke daha çok karşımıza çıksa.
 
Akainu vs Aokiji 10 gün sürmüş tek bacak gitmiş, demek her vurduklarında delemiyorlarmış. Ha 10 gün boyunca birbirlerine hiç mi vuramamışlar, buna pek ihtimal vermem.
Delemez tabi her vurduğunda çunki Aokiji Logia tabanlı bir meyveye sahip. 2.olarak Kata cidden güçlü biri ama net bir amiral olmaz. Akainu ,kuzan veya kizaru etmez. Onların bir veya 2 gömlek altı olur.
 
Delemez tabi her vurduğunda çunki Aokiji Logia tabanlı bir meyveye sahip. 2.olarak Kata cidden güçlü biri ama net bir amiral olmaz. Akainu ,kuzan veya kizaru etmez. Onların bir veya 2 gömlek altı olur.
Ace'i deldi ama Akainu logia tabanlıydı oda. İki meyve arasında böyle bir şey olup olmadığını bilmeden logia diye delemediler diyemeyiz bence. Yoksa Akainu'nun taşla vura vura Aokiji'nin bacağını koparması gerekir gibi geliyor bana. :bilmem:
 
Sayfa 25 teyim tüm mesajları okumadım daha ama brok hepimizin merak ettiği soruyu sormuş ino ve neko bu ay tekniğini kullanabiliyor mu diye ama kimse o konuda bişey yazmamış
 
Mizrak savurmayla düz vuruş bir mi arkadaşlar. Size bir mizrak versem yumruk attığınız hızda bunu savur desem bu mümkün mü? Kaldı ki kata o teknikte bir de mızrağı döndürüyor. Bariz bir şekilde katanın ölümcül diye nitelendirilen teknikleri yavaş. G3 gibi düşünün güçlü ama yavaş. Luffy - kata dövüşü iki denk karakterin dövüşü. Bu yüzden sonuca bağlanamadı hala. Kata ili haki tipinde de luffyden üstün. Buna karşılık luffy daha dayanıklı ve daha çevik. Dolayisiyla veriler ışığında dövüş kata vurucak luffy dayanıcak - ssvuşturacak a döndü. Ha bu yeni formla eşitlik bozulacak muhtemelen ve luffy katayı yenecek. Hatta bence luffy bu kadar dayağı geleceği görmeyi öğrenmek için yedi. Daha önce de dövüşü bitirebilirdi. Hatta zaman kısıtlaması olmasa bitirmezdi. Bu çocuk laftan anlamıyo sopayla adam oluyo :D gördük ki rayleigh de döve döve eğitmiş :D
 
Bir ara detaylı da yazmak isterim bölüm hakkında ama hala şunu anlamayanlar var. Katakuri'nin kendine güveni tam ve yenilgi diye bir şey düşünmüyor. Böyle düşünen adam dövüşü istediği gibi uzatır. Bire birde araya girip bire birliği bozanlar yüzünden olayı dengelemek için aynı zararı kendine de verir. Luffy'i istediği gibi güç testine tutup Luffy'nin sınırlarını da ölçebilir. Çünkü adamın aklında yenilgi diye birşey yok. Ayrıca adam Luffy'i sadece fiziksel oarak değil zihinsel olarak da yenmek istiyor ki kendisine mızrağı saplamadan önce durmadan "ayağa kalkma yenilgini kabul et" diyor. Yoksa yerde düşmüş rakibine vurmaması öldürmemesi sizce mantıklı mı? Bunun için kafayı yemiş olması lazım. İşte hem bunu hem "ayağa kalk" tabirleri bunu gösteriyor. O yüzden Katakuri'nin zarar veremediğine dair tabirler bunlar dışarıda bırakılarak değerlendirilmesi bana pek akıllıca gelmiyor.

EDİT: Mızrağı sapladıktan sonra ise onu dengi kabul ediyor ve bana tüm potansiyelile gel seni öyle yeneceğim mesajı veriyor. İşte bu serideki en güçlü karakterlerden biri olmanın getirdiği bir avantaj. Bir zamanlar biriin dediği gibi "güçsüzler nasıl öleceklerini seçemezler." tabirinin genişletilmiş hali şu anki durum. Adam güçlü ve istediği gibi dövüşebilir. Çünkü adamın lugatında yenilgi diye bir düşünce yok.
Thug Life Kata :D Çok iyi yazmışsın reis
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık