Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Charlotte Katakuri vs. Donquixote Doflamingo

Kim kazanır?

  • Katakuri alır.

    Kullanılan: 284 80.5%
  • Doflamingo alır.

    Kullanılan: 52 14.7%
  • Kararsızım.

    Kullanılan: 17 4.8%

  • Kullanılan toplam oy
    353
Ya of yonkou arc na gelmiş seri yonkou görünmüş. Oğlu çıkıyor şöyle böyle yav biz Kata güçsüz mü diyoruz. Siz rosa arc ını bitirdiğiniz için arkada kalan karakterlere güçsüz diyorsunuz. Iki gün sonra Kata da Dof durumuna düşecek Kaiodu arcına gelelim de görürüm burada savunanları. O zaman da dersiniz böyle abarta abarta Do fun eksikleri elbet var ama arc ilerliyor Oda karakterlere ekleme yapacak haliyle ne var bunda abartılacak anlamıyorum ki.
İyi de asıl abartan biz değil bu yazdıklarını kabul etmeyenler dof fanları :D Madem düşünce tarzı bu,yeni karakterde ekleme olur,kata dof dan güçlüdür.Mantık bu ise eğer.Bunu kabul etmiyorlar,yazılanlar da edilsin diye.
 
Kata, Dof karşısında terlemez bile.
Işte bu saçmalık. Bunu kimse bilemez yav Rosa daki Dof un tam güçde Luffy ile savaşmadiğını biliyorsunuz. Aa hadi yendi bittiye geitiyorsunuz.
Bak fandaşın ne diyor bak!
Eee dedim ne olacak. Mantıklı olanı bu ama Dof un Katadan kat kat güçsüz olduğunü göstermez. Hayır ne biliyorsunuz arkadaş ya Kata ile Luffy vssine göre Dof mu değerlendirilir.
 
1- Fiziksel güç avantajı Katakuride tekme tokat dövüşte Mingo'yu sağlam döver.
2- Haki kullanımında Katakuri önde
3- Meyve güçleri çok ekstrem değil ama kullanım şekli olarak Katakuri önde

Dof Katakuri'ye pek dokunabilir gibi gelmiyor bana adam darbe yemiyor.
 
Birisi katakuri g4 suz luffye zarar veremedi yazmis :hhh::hhh::hhh: Katakuri cok cok cok net bir galibiyet alir daha ne tartisiliyor ki. Hatta kendini mizraklamadan onceki halinden daha da az hirpalanir doff karsisinda. Zaten luffy su anki seviyesiyle doffu yardimsiz agir hasar almadan alir. Hani daha neyin tartismasi yapiliyor
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık