Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 723 Bölüm Yorumları / 724 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barto iyi güldürdü Gladius un saçları ne biçim birşey öyle senriganda violet'in meyve gücü bence.Law'ı küçümsemişim Fuji ve Dofy'den kaçtı Fuji'nin k.haki si epey sağlam sanırım.Sanji Dofy'ye iyi tekme çaktı fakat o dövüş uzarsa Dofy bitirir Sanji'yi Law yardıma gelirse Fuji var orada gemi kaçar herhalde çünkü başka şansları yok.:D
 
Biri gidiyor kendi kulvarında en iyi kişiden eğitim alıyor diğeri bir okamadan ,İvankovu küçümsemiyorumda yani insaf karakterleri karşılaştırın.

2 yıl Zoro tek gözü kesik geliyor ,diğeri şekil yapmış top sakalla ama hala denkler , o zaman bu Zoro harbi yeteneksizmiş.
 
Çalışma konusunda biraz saçmaladı bence manga. Çalışan adam daha iyi olur bu her yerde böyledir. Dövüş - zeka - vs aklınıza ne gelirse. Zoro elinde kendinin iki katı ağırlıklarla çalıştı. Sanji bir kere bile tekme antremanı yapmadı. Doğal olarak ben zoronun daha güçlü çıkmasını beklerim. Ama oda nedense 2y önce iki karakteride eşit yansıttı. Keşke zoroda kendini kasacağına uyusaymış bütün gün :D Bir şey farketmiyor çünkü op de çalışmak :D :D
 
@Kuro Ashi Sanji

'Savaş tekniği çalışmak' ne demek, anlamadım. Zoro sadece kas çalışıyordu şu ana kadar. Dojo'da ve Mihawk'ın yanında kılıç eğitimi aldı. Gerisi kendi bulduğu teknikler. Sanji de aynı durumda bakarsanız. Zeff'in yanında dura dura kendine has kenpo edinmiş. Sadece tekmelerini kullanıyor ve New Kama Kenpo'nun en güçlü ustasından dövüş sanatları öğreniyor. İki karakter arasında savaşçılık bakımından hiçbir fark yok. Zoro'nun vuruş gücü ile Sanji'nin hızını dengelesen ortada dayanıklılık kalır ki o dalda da Zoro üstün olduğu için Zoro, Sanji'den daha güçlü bir karakterdir.

Bir de artık şu etki tepki olayını bırakın. Tayfadaki her bir üyenin ağırlığını koyduğu bir alan muhakkak oluyor. Yeri geliyor Nami ağırlık koyuyor, yeri geliyor Zoro, Sanji, Franky, Robin ağırlık koyuyor. Punk Hazard'da savaş arkasının tamamını Chopper yönetti mesela. Ağırlık koyana göre yahut itişip kakışma sahnelerine göre güç tespiti yapamazsınız. Belirli endeksler var: haki, meyve, hız, dayanıklılık ve vuruş gücü diye. Bunlara bakıp seviye belirlersiniz. Yakında güç unsurlarına ilişkin konu da açacağım daha rahat tartışırız. ;)
Sanji'nin hızını neden Zoro'nun dayanıklılığıyla denklemedin?
Vuruş gücünü nereden çıkardın :D
Sanji'de ki hız=Zoro'da ki dayanıklılık.
Vuruş gücü ise kişisel görüşe bakar :good:
 
Zoro güç istiyor abi tabi çalışacak Sanji gidip all blue bulsun.Zoro tayfanın kılıç ustası dövüşcüsü dövüşüyor başka bir şey yapmıyor hedefi için güç gerekiyor Sanji'nin görevi ise aşcılık hedefide all blue bulmak.iki yıl önce Zoro sanji'den öndeydi fakat aralarında o kadar fark yoktu iki yıl sonra ise aralarındaki fark biraz daha açılmıştır diyorum ben.
 
Hocam böyle düşünürsen zoro hep ezikti ki tayfa da hiç kimse çalışmıyor gelişiyor zoro yrtıyor bir yerlerinin yine aynı miktar gelişiyor.
Bu arada İvonkov'da tekme konusunda en iyisi ve Kuma'ya dediklerine bakrsak Kuma'dan güçlü biri.
Zoro Sanji atışmasına bakarsak hep birbirine denk gösterildi , ama her arc Zoro Boss'tan sonra 2.güçlü adamı alıyor.
Aslında 2 yıl öncesinde bile eşitlik yoktu, Zoro bana kalırsa Sanji ile mr1 gibi tanışmamış düşman savaşına girerse kesin yener.
Bir tayfada 2 eşit güçte kişi olamaz, her zaman kaptandan sonra gelen bir isim vardır.

Bunc yıllık takip ettiğim bu seride her zaman
Luffy>Zoro>Sanji
Olarak gördüm.

İvankov meselesi kişisel ama bence Kuma kadar güçlü imkanı yok olamaz, Magellan ve Akainu karşısındaki durumu ortada Kuma asla o duruma düşecek karakter değil.Muhtemelen Kuma eskiden İvankov'dan bir şekilde çekiniyordu sır veya başka birşey.
 
Zoro, Sanji'den tabi ki daha güçlü. Bu Roger'la WB'yi kıyaslamak gibi. Aralarında pek bir fark göremiyorsun ama var, o yüzden Roger korsan kral. Az önce başka bir konuda arkadaşın biri birşey yazmış Zoro hakkında; '' Logia yi bile farklı bir teknikle hakisiz kesti adam. '' Yani kimin ne olduğunu sınırını daha göremedik. Bu arc'da yine biraz görürüz sınırları çünkü bu iş Kaido'ya varıyor asıl savaşı o zaman bekliyorum ben.
 
Yalnız tesadüfe bak öylesine fotoğraflara bakarken duygularıma tercüman bu gotoğrafı buldum.
Luffy yerine sanjiyi koyun öyle düşünün :D


 
İki yıl öncesinde Zoro daha güçlüymüş. Birbirlerine fazlasıyla denk karakterler olduklarını enies lobby'de gördük.
Arada 20 doriki fark vardı ancak Zoro'nun rakibi Kaku meyvesini daha yeni yemişti resmen dövüşte meyvesini keşfetmeye çalışıyordu. Jyabura ise meyvesinde iyiydi. Ek olarak Sanji Jyabura dövüşünden önce Kalifa ile dövüşmüştü.
Zoro Sanji'den güç olarak önde olabilir ancak bu mesafe çok azdır.

Mihawk ile İvankov verdikleri eğitim kalitesi açısından eşittirler ancak güç açısından eşit olmadıkları aşikar. Mihawk Luffy'i kovalarken İvankov ne yapmış?

@Reiper
One piece'de dediğinin karşılığı az çok doriki. Ben one piece'te doriki ile vücut kaslarının bir alakasını görmedim. En basitinden Teach. Adamda görsel olarak iyi kaslar görmedik ancak serideki en dayanıklı karakterlerden birisi. Bu olayda buna benziyor. Sanji'de Teach gibi olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık