Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 893: Charlotte Ailesi'nin 36. Kızı, Flampe

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    254
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vampir dişleriyle Vampir ırkı varsa onlardan olabilir kata...
Luffy lastiğin dayanıklılığının hakkını sonuna kadar verdi...
 
Son düzenleme:
Başlığa ve bölüm içeriğine binaen yorumda bulunalım
Flampemidir ne karın ağrısıysa tüm bu arc içinde bu kadar gerzeğini görmedim
Kendi ezikliği bir kenara Katakurininde namını adını kirlettiğinin farkında değildi kiiiiii Katakuri ağzının payını verdi:hıh:
 
E. Oda, bir villian için genellikle sadece Luffy'e değil, okurlara da power-up veren bir mangaka.

Demek istediğim, bugüne kadar Luffy'in yendiği tüm düşmanları illet ettirmeyi başardı. Hakikaten hepsinden tiksindirdi, nefret ettirdi. Arlong, Lucci vs. Yani okurken artık "Luffy döv şu pezemengi hadi lan!!" şeklinde okur hale geliyordu.

Ancak, bazı düşmanlar var ki onları daha sonradan hikayeye başka pozisyonlarda dahil etmek istediğinde E. Oda, onları bu durumdan çıkarttı görüldüğü üzere. Onları daha yakından tanıttı, insani taraflarını gösterdi, aslında düşman olduğu kadar hem Luffy'e hem kendisine saygı uyandırdı. Hatta bazısı çok sevdirdi. Buggy, Bon Clay, Crocodile...

Ve şimdi bunu Katakuri'ye yaptı. Hem de erkenden. Yani Katakuri ayna dünyasından çıkıp Nami'yi falan rehin alabilirdi örneğin. Luffy'nin kazanması için dramatik altyapı oluşturmak şu noktada çok kolaydı ancak işler tam tersine döndü. Luffy'nin karşısına bir anda aslında durumlar gereği dövüştüğü, başka yerde başka zaman karşılaşsa belki de çok iyi arkadaş olabileceği, Zoro-Sanji misali bir tip olduğu anlaşıldı Katakuri'nin.

Özetle E. Oda'nın, Katakuri üstünde planladığı bir şeyler var bu çok bariz. Serinin ilerleyen zamanlarında Katakuri müttefik mi olur, yoksa BM organizasyonunun başına geçer de Luffy'e büyük bir rakip mi olur vs. burasını bilemiyorum ama Katakuri'nin hikayesi burada pat diye bitmeyecek bu çok belli.
 
Bu Flampe ya yürek yemiş ya da Katakuri'nin kendisine zarar vermeyeceğini biliyor. Aksi halde böyle atar yapması imkansız. Katakuri onu üç saniyede yok eder.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 26)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık