Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 893 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fujiyi küçümseyenler olmuş burası yeri değil ama şunu söylemeliyim ki; Kafesi tek hamlede yok edebilecek biriydi orada ve sadece kumar oynadığı için bu işe karışmadı telleri iterek destek verdi.
Fuji en iyi niyetli amiraldir. Güç konusunda ise kör olmasına karşın amiral olmuş birini küçümseyenin aklından şüphe duyarım.
Kata ile Luffy kral haki yi çarpıştıracaklar artık vakti geldi de Luffy ayakta zor duruyor bakalım nasıl canlanacak. Luffy i kızdıracak bir iki söz söylemesi damarına basması lazım yoksa nasıl canlanacak merak ediyorum
 
Bu adamlığından sonra Katakuri'ye olan sevgim artış yaşadı ama sonuçta bu adam da bir korsan. Biraz garip geliyor açıkçası bu kadar onurlu olması.

Marco'da yoktu haoshoku haki. Acaba diğer sağ kollarda da çıkacak mı? Yoksa Katakuri'ye özel mi olucak?
 
WB'nin durumu biraz farklı. Gücünü kontrollü kullanmak zorundaydı çünkü Ace'in ölümü bizzat kendisi yüzünden olabilirdi.

Ace öldükten sonra da zaten öfkesi Akainu'ya döndü.

Edit: WB'nin meyvesi için dünyayı yok edebilecek bir meyve denmiyor muydu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.
Kontrollü kullanmasın demiyorum ki. Farklı özellikler görebilirdik. WB'nin tüm o atakları tanklamasına da sinir oluyorum.
 
Her şeyi amirallere uygulamanın manası yok. Yani onlarda da geleceği görecek k.haki olacak diye beklememek lazım. Kata'ya hakkını vermek lazım. Ama amirallere de haklarını vermek lazım. Mangakanın onları uyanıştan mahrum bırakacağına inanıyor musunuz? Peki bu uyanış çevreyi etkilerse ne olur? Her yer magma, ışık olursa? Issho, çok geniş bir alanı basınç altında bırakırsa? Logia olanların ekstra olarak logia savunması dediğimiz avantajı var.

Amiralleri Luffy'e karşı ölümüne bir savaşta çizse muhtemelen ağzınız açık kalır. Birçok kişiye göre Rossa'da da Dof amiral idi. Gaza gelmeyip beklerseniz, amirallerin nasıl canavarlar olduğunu da görürsünüz elbet.
Teorim logialar uyanış acamıyo açalarsa cok über olur diye Oda sınır koydu.Bu yüzden Kata'nın meyveye logai demedi Özel Paramecia dedi yoksa meyve bildigin logia.
 
Luffy,Kata denizci olsa rütbeleri amiral olurdu eyvallahta bu onları Kizaru'yla Aokiji'yle aynı seviyede mi yapar ? Amiralden sonra koramiral var.Amiralle kor arasındaki farkta tabiri caizse yerle gök arasındaki fark kadar.E haliyle bu adamlarda kor kadar çöp olmadıklarına göre doğal olarak amiral olabilirler ama bu onları gördüğümüz hiçbir amiralle aynı seviyede yapmaz.

Kata adamın hasıdır ona da eyvallah.Fakat bu adam spoiler de ne yapmışta amiral seviyesinde olmuş ? Luffy'nin Kata'yı dövememesi onu amiral yapmıyor.Ayrıca Kata amiral etmez deyince de bu Kata'yı ezmek değildir amiralin ayrı bir hayvan olduğunu söylemektir.

Amiral-Kata kıyası için en iyi veri Marco'nun da içinde bulunduğu bir grubun Aka'yı zar zor durmasıdır.Hatta onu bile tam anlamıyla yapamadılar ki Jinbei ve Luffy'nin göğsüne dövme yaptı adam.Kaldı ki bu Akainu WB'nin en sinirli halinden 2 deprem yumruğu yemesine rağmen bunları yaptı.Sağ kolun da içinde bulunduğu bir grup WB'den dayak yemiş amirali durduramıyorsa doğal olarak sağ kol=amiral mantığı çıkmaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık