Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 893 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akainu'nun, WB'nin kafasını götüren veya Ace'in içinden geçen saldırıları yarın öbür gün o kadar etkili olmayacak. Gene Oda sıvadı diyeceğiz. MF'de olan MF'de kalsın. Bir de bundan sonra sürekli meyve uyanışı göreceğiz. MF'de bir tane bile görmememiz çok sinir bozucu. WB çok iyi kullandığını belli ediyordu meyvesini, ondan çok daha iyi kullanımlar görmemiz gerekirdi.
WB'nin durumu biraz farklı. Gücünü kontrollü kullanmak zorundaydı çünkü Ace'in ölümü bizzat kendisi yüzünden olabilirdi.

Ace öldükten sonra da zaten öfkesi Akainu'ya döndü.

Edit: WB'nin meyvesi için dünyayı yok edebilecek bir meyve denmiyor muydu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.
 
Bana göre de Luffy'yi Sağ Kol, Sağ Kolları Amiral yapmak abartı. Herkes kendince yorumluyor işte.
Luffy ana karakter ona yapıcak bişey yok ama Kata daha ne yapsın adamda her şey var yaptığı birçok şeyi henüz Amirallerde bile görmedik.Haklısın herkes kendince yorumluyor.
 
Katakuri amiral olsa hiç kimsede demezdi bu neden amiral olmuş bas bayağı amiral seviyesinde adam işte Fujitoronun amiral olduğu yerde Katakuri her türlü amiral olur.
 
G4 hakisiz düşün düşünemeyiz neden dersen haki olmadan o forma geçemiyo bile.Ben meyve etkisiz eleman demiyor Kata logia olmasa o yumrukları yicek fakat K.haki kullanamasa yine yiçek Haki meyveye göre çok daha önemli kalıyor.
Kata logia değil ki. Meyvesi sayesinde Luffynin tüm tekniklerini daha güçlü haliyle kopyaladı herif.
Haki meyveleri gölgede bırakabilmiş değil hala. Hele amirallerinki gibi meyveleri asla.
 
Spoiler yorumlarını okudum daha doğrusu dayanamayıp yarısında bıraktım. Yorumların yarısı Zoro ve Mihawk'a bağlamış. Spoiler ile alaksını çözmeye bilim adamı getirsen çözemezsin. Şunu diyim ileride Zoro'da bende kral hakisinin çıkmasını bekliyorum ama Katakuri de var o zaman Zoroda da vardır mantığı kadar saçma bir mantık olamaz. Bir yandan da kimse kusura bakmasın bu kişiler Katakuri'yi küçümsemiş oluyor. Adamların mantık şu: "Katakuri gibi birinde varsa bizim reis Zoro da olduğu kesinleşti." işinize bakın. Zoro da Katakuri de olduğu için değil potansiyeli olduğu için kral hakisi olacak. Bölüme bir şey katmayacak subjektif yorum bile diyemeyeceğim bir saçmalık bu.

Spoiler ise benim sağ kolların amiral seviyesinde olduğu ile ilgili olduğu düşüncemi kendi açımdan doğrulamıştır. Kimse artık Katakuri'ye hakisi zayıf diyemez. Bu adam da kral hakisi varsa şu ana kadar gördüğümüz Katakuri'ye ekstra bir durum katar ki şu anki bile güçlüyken üstüne kral hakisinin olması bu adamı baya üst seviye benim açımdan amiral klasmanında bir adam yapar. Katakuri'nin adamlığına ise şapka çıkartırım vesselam.:sapkali: Ne demişler güçlü dostluklar güçlü düşmanlıklar ile başlar. Katakuri'nin hala düşmeyeceğini düşünüyorum son olarak ve bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.
Bayadır yorum yazmıyorum ama bu cümleye dayanamadım. Amiral seviyesi buysa Big mom dalsın marinelere dağıtsın hepsini. Katakuri 1ini smotie birini alır big momda geri kalanını alsın. Yok öyle dünya Amiral yonkou seviyesindedir. Sağ kol anca amirali oyalar bir süre. Sonra güme gider.

2 sene önce amiral sağ kolu ve tüm komutanları sadece bir amirali durduramamıştı . Amiral= Yonkou. Siz fujitoranın yumuşaklıgına aldanmışsınız.
 
@Çörekçioğlu Luffy
Ya aslında h.haki şu an bile bir şeylere yarıyor ama bize söylenmiyor sadece. Yoksa şu bölüm olsun, Dof'taki haki çarpışması olsun hepsinin bir amacı var.
Ben de onu diyorum. Sadece çöp bayıltmaktan farkı varsa ve bunu seri sonunda gösterirse sıkıntı olur. Dediğin gibi Doff ve Kata bu gücü kullanmışsa problem değil. Ama uyanış gibi seri sonlarında açıklanacaksa, bu Doff ve Kata gibilere haksızlık olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık