Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 892 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüme göz gezdirdim galiba BM düşüyor gençler. İlk defa düşeceğine inanmaya başladım. Kata pert luffy pert smothie ile vinsmokelar kapışcak kesin bence bu. Oven Sanji tarafından pert. Smothie pert. BM yi ya bege bir şekilde indiricek veya biri begeye yardım edicek.
 
Yanlız BM tarafı bir arpa boyu ilerlememiş.BM hala pastanın peşinde ve bizimkilerin peşinde Smotie filosu.Dressrosa’da 10 saniyeye bir bölüm ayıran mangakadan daha azı beklenemezdi:artiz:
 
Şu koyulaştırılmış kısım gerçekleşse senin yorumun ne olurdu? Samimi cevap ver yeter.
Luffy'nin kullanmasına değil, hakinin mantığına laf ederim. Çünkü Luffy'de böyle işlediyse diğer karakterlerde de böyle işleyecektir. Bunun Luffy'ye has bir durum olduğu ortaya çıkarsa o zaman tepki gösterilir ama Rayleigh'nin sözlerine bakarsak öyle değil. İşte bu Zoro'nun çeliği kesmesiyle veya Ashura açmasıyla denk bir örnek.

Bir de Zoro o durumu ilk defa yaşamadığını söylüyor. Mihawk dövüşünde de yaşamıştım diyor. Çocukluğunda da felsefesini almış. Altı dolu yani.
 
Luffy'e defalarca kez yumruk vurdu ki onda da uyanışla herhangi bir yerde açabildiği portalların büyük rolü var. Luffy'i bir kere uyanışla yakaladı ama onda da direk bir enkazın altında bıraktı. Yani bunun arasında çok küçük bir zaman farkı var. Sen istese orada mızraklardı diyebilirsin ama Luffy'nin oradan kurtulamaması için bir sebepte yoktu. İstediği sıra yapabilseydi böyle bir durumda mızrıklanmazdı zaten. Demek ki her zaman olmuyor ki karakterin kendisi yapamadığı için sinirlenmeye başladığını kendisi söylüyor.
Eğer geleceği görme durumu yoksa Kata hızla kaçan Luffy'nin kaçtığı noktaya saldırı atarak delme saldırısını yaptı. Şu attığım sahnede de aynısı oluyor. Luffy hızla kaçarken Kata kaçtığı noktaya saldırı yapıyor. Bu sırada uyanışta da değil.
O portal açıp yaptığı saldırılar 2-3 tane sadece. Onların haricinde de bir çok isabetli saldırısı var. En az 10 tane vardır. Ayrıca mochi ile yakalayıp tekme attığı sahne var. Mesela öldürmek isteyen birisi burada tekme atmak yerine delici saldırısını yapabilir.

Mesela bu sahneden önce Luffy'e mızraklı saldırısını yapmaya çalışıyordu ama ama iki kez ıskaladı. Sonrasında mochi ile yakalıyor ama mızrak hala elinde olmasına rağmen bu kez o saldırıyı denemek yerine Luffy'i mochiye gömmeye karar veriyor. Hani mızrak isabet etmiyor diye mochi ile yakalamışsın. Sonra mızrağı kullanmaktan vazgeçiyorsun.

Son olarak burada Luffy'i eleştirmiyoruz. Oda'yı eleştiriyoruz. Senin canın ciğerinle alakalı bir durum yok. Forumdaki Luffy'den soğutma mesleğine başka zaman devam edebilirsin.
 
Bu baya belirsiz bir şey Sanji'nin tüm tekmeleri Jyabura'nın tekkaisini deliyordu işi sadece hızlıca bitirmek vardı oda DJ ile oldu zaten bana göre dövüş uzun aralıkta olsaydı DJ'ye gerek kalmazdı.Ayrıca Sanji'nin her dövüşte handikaplı başladığını da söyleyeyim.Bon Clay(Nami'ye dönüşmesi),Jyabura öncesi Kalifa dayağı,Absalom(Namiyi koruyacağım diye bıçaklanması darbe yemesi gibi olaylar) sırf Sanji'yi sevmediğinden Zoro'nun üstüne çıkarmıyor olabilir Sanji'yi ama alttan da mesajı veriyor bence
Dostum hiçbir karakter zaten kazanabileceği bir dövüşte power up almadı. Ben böyle düşünüyorum. Hızlı yenmek için güçlü teknik kullanmak başka, power up almak başka. Handikap mevzusunda Zoro konusuna girersem içinden çıkamam. :)
 
@Tilqi_Gin hacı teşekkürler öncelikle. Bizim aynı fikirde olduğumuz şu kızın görünme olayını anladım galiba.

Bir önceki sayfada kurşun gelip düşüyor Luffy'nin dibine, ordan çakmış olabilir uzaklarda birilerinin olmasını.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık