Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 892 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte daha neden sızlandığımızı bilmeden hikaye anlatıyorsun. Söylediğimiz şey çok basitti, eğer geleceği gördüyse neden darbeye verilen taa neredeki kızı görsün ? Eğer durum böyle çıkarsa bak tekrar yazıyorum eğer durum Luffy'nin geleceği gördüğü şekilde çıkarsa ve kızın tepkisini de görmüşse o zaman mantıksız. Önemsiz bir tsunamiyi son sayfaya koyup, karşılıksız beklenti yaratmakla aynı şey demişiz.

Hani sanki illa böyle olacak demişiz gibi niye yorum atıyorsun zaten ben geleceği görmediğini söylüyorum, geleceği darbeyi alacam tam ortadan delecek beni diye gördü sıyrılmaya çalıştı kenardan yedi demişim. Diğer türlü olursa da kızı göstermesi mantıksız demişim. Burdaki yorumlardan sıkıntı duyuyorsan, mantıktan sıkıntı duyuyorsun demektir bundan sonra beyni aldırır öyle yorum atarız sen rahat ol :oleyo2::oleyo2:
Kız belki yakına geldi epeyce ta nerde olduğunu gecen sayıya göre söyleyemeyiz.
 
Burada çok pis bir plot twist var. Oda Luffy'nin k.haki kullandığını gösterdi. Ama oradaki görü katakuri'nin.
 
geleceği görme olayı bence : sahnede lufy, sadece katakuriye odaklanmış ve mızrağından sıyrılmaya çalışıyor(bunun kanıtı katakuri lufy e odaklanmısken brook un cerceve kırması ornek verılebılır. yani odaklanma sadece 1 kişiye yapılabılıyor. bu sadece stres altındayken böyle. Eğer kişi rahat ortamda ıse odaklanma bir kaç kişiden fazlasına uygulanabiliyor bunada bege ile katakurinin kapıdaki sahnesi örnek verilebilir. bunlara gore savas durumu 1 numaralı orneğe girmektedir.). fan kulübünün gülme sahnesi ise olan sahne arkasından gelen bir farklı sahne.
 
Katakuri sharingan'a yakalandı, kendi başına sağa sola saldırıyor. Luffy aslında brulee ile oturup Sanji'nin pastayı yapmasını bekliyorlar saatlerdir. Katakuri iyice azıttı duvarları falan mızraklıyor, Luffy bana yaklaşıyor k haki'de diye korkuyor. Mal oldu adam yazık yav :/
 
Bir şey merak ediyorum bu luffy marineford arc ında mihawk ile karşılaşmıştı orda mihawk a jet bazoka ile vurucakken kollarının kesileceğini görüp yumrukları yere vuruyordu. Ta o zamanlar bile geleceği görebilmişken şimdi niye böyle bıdı bıdı yapıyo bu?
 
Burada çok pis bir plot twist var. Oda Luffy'nin k.haki kullandığını gösterdi. Ama oradaki görü katakuri'nin.
Mantıklı.

1- Luffy, Kata gibi geleceği görebilmek istiyor.

2- Luffy, Kata'yı yeneceğini söyledi. Aynı Luffy iki kamyon dayak yedi. Bu kadar laf ve dayağın üstüne Luffy bir şeyler yapacaktır.

3- Olası Luffy üstünlüğünün tam da Kata "Aha benim kadar k.hakisi olacak, işini bitirmem lazım." dediği anda başlaması çok anlamlı olur.

Dediğin gibi çıkması kuvvetle muhtemel.
 
Bence Luffy fanları harcanıyor, arkadaş siz seriden bağımsız roman falan yazın :artiz:

İki darbe yiyen karekter var biri kardeşini kurtarmak için diğeri ise gücü yetmediğinden sıyrılamadığı için deliniyor. Neyi nereye çekiyon. Ki Luffy'nin darbe yediği bile daha belli değil.
Yalnız delindiği yeri göze getirirsek bence geleceği görme olayı yok. Geleceği görse muhtemelen daha ortalardan delinirdi :rolleyes:
Biri de haddini bilmeyen bir bunak ama onu delik deşik ediyorlar Marinford Arc da :D KK ya en yakın sözde adam ama şamaroğlanı ettiler :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık