Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Kaidou vs. Shanks

Kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    320
Shanks bence daha güçlü... Kaido istediği kadar en güçlü yaratık olsun Shanks yaratık değil insan :/

adam beyazsakalla ufak bir sürtüşme yaşadı gök ikiye bölündü .. ayıptır yani kaido kim oluyo siz boşverin en güçlü yaratıkmışta bilmemneymişte
 
Son düzenleme:
Yapmayın arkadaşlar bu adam kaido yu geçip geldi mf ye... ne yaptı öpücük mü verdi sanıyosunuz... anlaşıp geçse bile bu adamın bi ağırlığı var MF de okadar güçlü bir donanmayı tek başına iki laf edip durdurdu.. Hala savaşmak isteyen varsa gelsin benle savaşsın dedi kim cesaret edebildi ?

Beyazsakalın gemisine tek başına girdiğinde Elmas Joz etkileyici bir haki si var demedi mi ? Burdan bile yola çıkılabilir... Yıllardır Beyazsakalın gemisinde bulunmuş komutanlardan biri bile Shanksın hakisinden etkileniyor ki Beyazsakalın komutanlarından biri o güne kadar neler görmüştür neler.

Siz sırf ''en güçlü yaratık '' denildi diye abartıyosunuz kaido yu... One piece de bu güne kadar ne övgüler gördük =) yenilecek adamı överler ki yenildiğinde yenenin şanı artsın...
 
Aynısı beyazsakal içinde söylendi... Ne oldu okadarda güçlü değildi aslında yaşlanmştı hastaydı falandı filandı...
 
Shanks Kaido'yu durdurdu da sanki savaşarak durdurdu. Shanks'da tanrı zaten hiç hasar falan almadı saldı hakiyi indirdi Kaido ve tayfasını. En güçlü yaratık deniyor bu herife. Daha ne densin? Kaido alır kapışmayı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık