Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fujitora kara kuvvetlerindeyken denizcilere katıldı diye biliyorum. Dünyayı dünya hükümeti yönetse de birsürü krallık ve bunlara ait ordular var.

Fujitora Dünya hükümetiyle dost olan krallıklardan birinde önemli bi askerdi büyük ihtimalle (wano gibi samuray ülkesi olabilir).

Denizcilerin yüksek seviye adam aramasına gerek yok. Krallıklardaki en yüksek seviye adamlara teklif yollayıp kabul edenleri amiral yapmışlardır bence.
 
Ben hala Carmel'i merak ediyorum. En son Bigmom bu kadını yedi diye tahminlerde bulunuyorduk ama bölümler ilerledikçe unuttuk bu konuyu. Ruhu içinde yaşıyor bile olabilir hala.
 
Ben hala Carmel'i merak ediyorum. En son Bigmom bu kadını yedi diye tahminlerde bulunuyorduk ama bölümler ilerledikçe unuttuk bu konuyu. Ruhu içinde yaşıyor bile olabilir hala.
Şu gemiye "Geri Dönün" yazısını kimin yazdığı çıktı mı ortaya? Onu da unuttuk eğer daha ortaya çıkmadıysa. Pekoms mu yazmıştı?
 
Şu Amiral mevzusunu daha önce bir kaç kişi ile tartişmıştım.Benim kendi fikrime göre öyle amiral koltuğu boşaldı en güçlüyü Amiral yapalım diye bir durum yok benim gördüğüm.Bizim eski üçlü genç yaşlarında denizcilere girmiş ve o yaştayken bile canavar gibi güçlülermiş.(Yanılmıyorsam sbsde idi)O yaşta bile belki de denizcilerin en güçlülerinden olmalarına rağmen hala koramirallermiş.Burdan yola çıkarsak Amiral olmak için belli bir gücün yanında tecrübe vesaire de gerekiyor.

Yaklaşık 30 senedir denizciler ve belli bir güçte olduklarından daha koramiral iken absürt güçte meyveler ile donatılmışlar.Fujiye ise meyve amiral olduktan sonra verilmiş.Rosada yeteneğimi deniyorum gibi laflarından bu anlaşılıyor.Yeni iki amiral kara ordusundan değil de dünya geneli seferberlik yasası kapsamında herhangi bir yerden geliyorlar.Köyünde tarla eken adam olsan bile yeterli güçteysen bu yasadan yararlanıp rütbe alabilirsin denizcilerden.Benim bu yasadan anladığım bu.

Neden 4 Amiral mevzusuna gelirsek burada mangaka artık mesaj mı vermiş dersiniz yoksa denklik için mi dersiniz bilemem ama 4 yonkouya karşılık denizcilere de 4 tane Amiral vermiş.Bunu destekleyecek bir kaç tane de sav var elimde tabi.Wb nin Mfde inmesinden sonra Sengoku ve Garpın görevi bırakması mangakanın eski nesli göz önünden çekmesidir bence.Eskiden Garp ve Sengokuya karşılık Roger ve Wb denizlerde huküm sürüyormuş.2 krala karşılık 2 efsane denizci.Şimdi ise 4 yonkouya karşılık 4 tane Amiral ve eski nesilden kalma bir yonkou ve bir amiral gidiyor ve yerlerine yenileri geliyor.Bence 4 amiral ve 4 yonkou kasıtlı olarak eşit yapılmış.Eşit derken sayı babında.Guç mevzusuna girersek hiç çıkamayız.

Velhasıl kelam denizcilerin yeni bulduğu iki amiral mevzusu bence tamamen mangakanın sayılar eşitlensin diye yaptığı yaptım oldu mevzusudur.Çok zor değildi yeni dünyadaki üsten süper güçlü amiral olsa sırıtmayacak bir adam çıkartmak.Niye gelmedi diyene de uydur işte bir şeyler.Şenks kaido mevzusuna daldı şenks bunu atlattı diye salla ortaya işte sanki elinde malzeme yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık