Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle. Aşırı bir güç artışı söz konusu. Bana bile fazla geliyor hani. :/ Ben Oda'nın senaryo ilerleyişi için bunu yaptığını düşünüyorum. Nw'ye girer girmez korsan dünyasının en ağır toplarının arasına attı tayfayı mangaka. Luffy'ye sağlam bir güç vereyim de gerektiğinde günü kurtarsın ve senaryo tıkanmasın demiştir büyük bir ihtimalle.

Mesela şu anki tayfanın gücüyle yonkou adasına giriş yapması çok gereksiz oldu. Haki dahi bilmeyen adamlar adanın altını üstüne getirdi. Bu da ister istemez tepkilere sebep oluyor.
Sana bile fazla geliyorsa tamam :sapkali:
 
Dof'un gücünden dolayı öyle söyledin sanırsam. Bir şey olmazdı. Açıkçası G4 Luffy o durumdaki Dof'a ağır gelmişti. Ama neyse seni ilgilendirmez bu Dof mevzuları. :rolleyes:
Beni ilgilendirir az biraz, g2-3 çöp etti, en ezik adamlara bile açsa bir anlam ifade etmiyor. Güçlü bir g2-3 daha güzel olurdu.
 
Mevzu Luffynin kaçması değil.Mevzu amiral-yonkou farketmez çektikten sonra sağ koldan kaçması.Kim Luffyi şabondyde amiralden kaçtığı için suçlayabilir ki ? ölsün mü la adam.

Luffynin normalde kutsallar da umrunda olmaz.Orada keymi ve haçi olmasa güler geçerdi kutsallara veya bunları sevmedim falan derdi.Sende gayet iyi biliyorsun Luffy işin ucunda sevdiği biri olmasa dünya yıkılsa umrunda olmaz.Böyle bir bencilliği var.

Kidin orda söylediği şey yanlış hatırlamıyorsam söylentilerdeki kadar çılgınmış diyor Luffy için.Böyle bir rakibi olduğu için memnun bile oluyor Kid.Yani kendi gibi veya kendine yakın buluyor Luffyi.
Hayır olaylar çevresinde olduğu zaman öyle sessiz kalmıyor Luffy. Yapısına ters bir şey gördü mü onu ilgilendirmese bile olaya sinirleniyor hesap soruyor. Bu adam düşmanının nakamasına nasıl davrandığına bile takılan bir adam.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık