Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Büyük Haddini Bilmezlik

En hadsiz kim?


  • Kullanılan toplam oy
    137
Crocodile'in ki kesinlikle haddini bilmezlik değil bunu anlamanız gerek ilk önce. Karşıda ki kisinin gücünü bilmeden saldırsa evet ama Crocodile WB'nin gücünü kesinlikle biliyor. Adam WB'nin zirve çağında ona dalmış simdi de yaşlı haline giriyor. Kendini ve rakibini bilerek giriyor yani.
Ayrıca bariz bir hadsizlik olacak, yani karşısındakinin kim olduğundan ve gücünden haberdar olmasına rağmen, kendi gücünden habersizmiş gibi küstahça bir tavır/konuşma olmalı
Hadsizlik zaten kendini ve rakibini bildiği halde horozlanan adam için söylenir zaten, konu sahibi tanımını yapmış. Crocodile kendi gücünü biliyor, Beyazsakalın gücünü de biliyor. Ona rağmen yenecekmişcesine artistlik yapıyor.
 
Mihawk>>> WB
Bak bak aradaki farkı ölçecekmiş. :)

Doff>> Aokiji-Fujitora
La olum önce iki süpernova indir la .Ne o öyle dereyi görmeden paçayı sıvamalar :(

Luffy >> Big Mom
Diğer yonko olaylarını karşılık su yarışı olarak bakıyorum. Bu arc Bm nin bölgesine girdi o yüzden bu değerlendirmeye tabi tutulabilir.
Bizim oğlan bazen fazla yürek yiyor :)
 
Dof'un bu kadar oy almasına şaşırdım tamam amiralleri yenemez ama savaşsalar öyle hemen yenilecek karakter değil, yani pekte öyle hadsizlik sayılmaz.Ama şu anda rüyasında görse terler içinde uyanacak adamların yonkolara meydan okuması hatta onları indirecem demesi hadsizliktir.Hadi Novaları geçtim de Judge sen kimsin bir yonkoya saldırıyorsun.
 
Kid sakat diye shankse dalacaktı. :D
Kaidoyu durdurmuş olan shankstan bahsediyorum. :D
Sonra gidip Kaidodan tek yedi. :D
Bundan daha fazla hadsizlik olamaz herhalde :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık