Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mangaya bakamadım telden ama kayıp yüzyıl ve poneglif hakkında araştırma yaptıkları için engelleniyor. Bence asıl 800 yıl öncesi için çıkacak. Şu anki durum-ayrılıklar,denizcilerin davranışları, hükümetin durumu,kutsallar vs- 800 yıl önceki durumun sonuçları bence. Sadece araştırmadan bile bu kadar korkuyorsa bu hükümet, gerisini sen düşün
Araştırmalarda şu bahsedilen kitle imha silahlari ortaya çıkacak diye korkuyor da olabilirler.Mesela plutonun yeri alabastadaki poneglifte yazıyordu.Onun ortaya çıkmasınin doğuracaği sonuçlar tam belli deģil.Üstelik bu silahlar kotü emelleri olan birilerinin eline geçerse hukumetin yaptiklarından bile kötü sonuçlar ortaya çıkabilir.
 
:) Neden bu ifadeler.İlla doğruyu söylemeyip forumun suyuna mı gitmek lazım.

Kyros ipten döndü kelle gidiyordu.
Law yine aynı şekilde kafa gidiyordu.
Sanji ortadan ikiye bölünüyordu yada göğsünün ortasına yiyordu.
Law bir an kendini teslim etti kolunu eline aldı.

Üstelik bunların çoğu ana karakterin şansı ve korumasıyla atlatılmış hadiseler.Luffy ve şansı çevreyi etkilemese bunları ikiye çarp gitsin.

Koca ana kendi halinde bir kadın.Güçlü ama öldürmeye odaklı bir dövüşçü değil.Fazla güçlü olması bunu engelliyor.Yaralanabileceğini bilse rakiplerinin işini anında bitirmeye çalışırdı.Bu yüzden üzerine gitmezsen bir şekilde atlatabiliyorsun tehlike varsa bile.Mom komple bir dövüşçü değil sürekli düşüp kalkması da bunun göstergesi zaten.Marinefordda deprem olunca da sağa sola savrulurdu kesin.Fakat Sengoku gibi savaşçılar dimdik ayaktaydı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık