Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda da ağzının tadını biliyormuş köftehor. Bölüm iprenç çıktı rıza baba...

Yonkou gemiyi dürüm yapıp yemeliydi
Adam seriyi yazmayı karşı cinsle iletişim kolay oluyormuş, manga yazınca ortam yapıyormuşsun dedikleri için başlamış deseler inanırım artık :D
S A L A K L A N D I N

Her şeye razıyız Luffy ile, salaklanma da dahil. :fool:
Akşam akşam beni benden aldın yine ::D
 
Spoilerı okuduktan sonra biraz duraladım ve bir sigara yaktım.

Biraz düşündüm, eski Arc'ları falan.

E. Oda eskiden bu kadar "çocuklara" yönelik çizmiyordu. Elbette her zaman bir Shounen özelliği taşısa da yer yer bunun dışına çıkıyordu One Piece.

Nami'nin adası, Alabasta, Ennies Lobby vs...

Crocodile'ın tüylerimizi ürperttiği kadar germedi bizi Big Mom.

Üzgünüm dostlar fakat BM'nin yumruğunu bloklamak Luffy, Zoro ve hadi bir de Sanji'nin yapacağı bir şeydir diyebiliriz. -Ki bloklamak ile bloklamaya rağmen savrulmak başka bir şeydir. Bege, kale formundayken 1-2 yumrukta feleği şaşmıştı zira.

Veya gene BM'nin yumruğu Luffy ve Sanji beraber bloklamışlardı.

Chopper kim arkadaşım?

Normalde, hangi mangaka çizerse çizsin şu sahneyi; BM'nin yumruğunu bloklamaya çalışan Chopper muhtemelen geminin en dibine kadar göçer ve komaya falan girerdi.

Ben demiyorum ki BM'ye karşı bir şeyler yapmasınlar. Denesinler tabii ki, hatta belki vurmayı bile başarabilirler. Ama bunun bedelini ödemek zorundalar.

One Piece'i sıkıcı bir noktaya getiren şey bu. Tayfa ne yaparsa yapsın; asla ama asla bir bedel ödemiyor.

Jinbe BM'ye vurabilir tabii ki, hatta tüm gücünü toplayarak ve deniz suyunu da kullanarak öyle bir hasar çıkartabilir ki BM'yi geriye bile savurabilir ama bunun bir karşılığı; sonucu falan olması lazım. Bu darbenin üzerine BM öyle bir hasar çıkartmalı ki Jinbe'ye; arc sonuna kadar kendine gelememesi lazım ki biz de görelim işte aradaki güç farkını. Ve okuduğumuz şeyden keyif alalım; çünkü düşünmek zorunda kalacağız üzerine "ulan nasıl yenilecek bu kadın?" diye.

Artık serinin buram buram kurgu kokması gerçekten rahatsız ediyor insanı. Eğer heyecanlanmayacaksak, neden "korsan" temalı bir şeyi okuyoruz ya da izliyoruz ki? Mantığı ne?
Herif artık tamamen ne kadar çok insanı çekerim diye çiziyor resmen. Komiklikler, şakalar. Tayfayı saçma şekilde öne çıkarmalar. Aşırı derecede saçma sapan cliffhangerlar. Hele bu arc bunun b.kunu çıkardı desek yeridir, hep saçma bir yerde bırakıyor bir şey olacak gibi, sonra çok normal bir şekilde devam ediyor. Editörler sürekli Oda övüyor, yok efsane bölüm geliyor, yazdığı hikayeyi görünce bu nasıl bir şeydir yahu dedim! diyor, yok gelecek bölüm Wano arcında süper tepe noktası diyor. 890 için süper tepe noktası demiş, ulan ne alakası var? Bomba patladığından beri en kötü iki bölümden biri. Diğeri de Katakuri'nn Chopper ve Brook'a salak salak baktığı bölüm. Yazdığın karaktere ihanet ediyorsun böyle yaptıkça, o bölümden sonra gene yakalattı ama Kata'nın üflerse tek atacağı karakterlere mal mal baktığıyla kaldı.( Gerçi bu bölümle Beyazsakal'ın en güçlü haliyle bile tayfaya tek atamayacağı kesinleşti de) Ama önemli olan biri 800 milyonluk diğeri 1 milyarlık herife Chopper ile Brook'un şekil yapması, yok o bizim gemimiz demesi karşı tarafın ne kadar güçlü olduğu o kadar da önemli değil:(. Fairy Tail'den farkı kalmadı arcın.

Oda'nın ne çizdiğini ben anlayamıyorum arkadaşlar. Takipçinin asla yakalayamayacağı bir takip sahnesi ile Luffy'nin yenilme şansının olmadığı bir dövüş çiziyor, bunu da öyle göze sokuyor ki şundan zevk alan, gelecek bölüm ne olacak diyen varsa cidden zevk anlayışını tartışırım kendisinin.
 
Klasik seriyi bırakma şenlikleri var sanırım.

@twei sen de bıraksana seriyi. :S
Niye bırakayım la :S Takıntı yapan varsa kendine zarar vermeden bıraksın. Baksana zevk alabilenin zevkine bile saldırı var :S Oku geç, iki kelamın varsa et serisi op, bu kadar kişisel analize musait görülmesi çok saçma geliyor.
Bıraksa da kurtulsak :artiz:
Animeden bahsediyorsun sanırım sen :/ Animeyi bıraktım ben zaten.
 
Niye bırakayım la :S Takıntı yapan varsa kendine zarar vermeden bıraksın. Baksana zevk alabilenin zevkine bile saldırı var :S Oku geç, iki kelamın varsa et serisi op, bu kadar kişisel analize musait görülmesi çok saçma geliyor.
Animeden bahsediyorsun sanırım sen :/ Animeyi bıraktım ben zaten.
Sen üzerine alınmasan da olur be hocam, Oda boş panel verse mesaj verdi falan deyip Çok İyi basarsın:(. Ne alaka, ben zevk anlayışına mı saldırıyorum? Sen sana mantıklı gelen şey beğenilmeyince mantığını açıklayıp, kötü yorum yapanları eleştirmiyor musun? Ben de bunu cidden beğenecek varsa zevkinden şüphe ederim diyorum, bundan saldırı mı anlıyorsun? Hep bir laf çarptırmalar, alaylı konuşmalar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık