Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 889: Bilinmeyen Ana

Bölüm Nasıldı?

  • Muhteşemdi. Doyamadım.

    Kullanılan: 72 35.5%
  • Bölüm işte.

    Kullanılan: 105 51.7%
  • Keşke çıkmasaydı.

    Kullanılan: 26 12.8%

  • Kullanılan toplam oy
    203
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peh .... peh...
Sacma bir sekilde pasta yemeyle bitecek.
Iyice can siktilar.

Oda sen git su ascilik mangasi var
Somali momali bir sey....orda pasta pisirme tarifi ver.
 
Abi net Crocodile rezil olmadı. Cp9 hiç rezil olmadı. Luffy vs Lucci'nin hala serinin en iyi dövüşü olmasının bir sebebi var. Çünkü dövüşün her ayrıntısı, motivasyonları, duygular müthiş işlendi. Daha hala onun gibi bir dövüş gelmedi maalesef. Zoro-Ryuuma da aynı şekilde en iyi kılıç dövüşü. Eşit iki rakibin birbirlerine yaptıkları ataklar. Bu dövüşün güzelliği serideki en dengeli kılıç dövüşü olması. Ne Zoro son damlasına kadar kanıyor, ne de tekleyip geçiyor. Kaku dövüşünden daha çok beğeniyorum şahsen.

Oysa Tüm Kek adası sıkıntı. tatmin etmiyor. İki yıllık aradan sonra dövüşler hala oturmadı zaten, çünkü karakterlerin tavanlarını bilmiyoruz. Mangaka hem gizem kasayım, hem de dövüşleri adamakıllı yapayım dengesi oluşturmaya çalışıyor ama bu dengenin kendisi aslında hikayeye zarar. Bunun hikayeye en büyük zararını maalesef Tüm Kek'de gördük. Çünkü Luffy kendisinden çok daha güçlü biriyle kapışıyor iki yıllık aradan sonra ilk defa, peki bütün gücünü mü gösteriyor? Fatihin Hakisi sadece çöpler için olamaz, peki neden kullanmıyor?

Luffy-Katakuri dövüşünü çizmiyor yahu adam. Kesit kesit görüyoruz. Herif yense büyük bir eşik geçecek(sağ kol eşiği) biz dövüşten bir haberiz. Katakuri'nin nasıl bir adam olduğunu anlamış değiliz, Luffy'i küçümsüyor mu, küçümsemiyor mu?. Brulee nerede mesela şimdi? Eğer ayna dünyasına geri geldiyse, Katakuri de Luffy'i bıraksın ayna dünyasında, çıksın. Luffy'i o an yenmesi şart mı? Luffy'nin ona yaptığını o da Luffy'e yapsın. Çıkmaya çalışsın. Hatta bu Luffy'e ekstra motivasyon olur Kata'yı kısa sürede yenmesi için. Çünkü olası bir ayna dünyası hapsi, hem Kata'nın tayfaya yönelmesi hem de kendisinin kaçma yollarının tıkanmasına yol açar. Çünkü başından beri olay en güçlü herifi uzak tutmaktı, yenerek veya oyalayarak vesair. Kata'nın olayı da gelecekte oluşacak potansiyel bir düşmanı engellemekti. Fakat bunu eğer ki küçümsemiyorsa ki mangaka bu yönde kanıtlar gösterdi, hemen acele bir şekilde yapmasına gerek yok adamı içeri kitle, sen de hainleri takibe katıl. İşte bu noktada mangakanın bize bunları neden olmadığını göstermesi, dövüş dışındaki diğer olasılıkları tıkaması lazım bu da dövüşü göstererek ve dövüşte adamların duygularını göstererek olur. Katakuri'nin Luffy ile 2 saat üzeri dövüşmesi bile Luffy'nin ekmeğine yağ sürüyor.
İyi dolmuşsun ha. :D Haklısın ama çoğu konuda. Bir tek Luffy-Kata mevzusuna katılmıyorum. Kata neden Luffy'yi bırakıp tayfanın kalanına odaklansın ki? Bigmom'a zerre tehlike oluşturamayacak küçük bir gruptan bahsediyoruz ne de olsa. Yani Kata'nın gözünde karıncadan farksızlar. O yüzden ileride büyük bir tehdit olacağını hissettiği Luffy'nin peşine düştü direkt olarak.
 
Gemiyi illa güç kullanarak kurtarmak zorunda değiller ki kurtaramazlar zaten,nami var orda bm den kat kat zeki cok rahat bm yi pasta konusunda yönlendirebilir zaten bm de dövüşmeye gelmemiş pasta arıyor belli :)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu cin dile benden ne dilersen çini değil mİ? Bence bu özelliğini gösterip daifukuyu heder olup kaybolmaktan kurtaracak dümen diler.
 
mutuluk perisi bege... Bölümü beğendim. Ananın voltran oluşturması gayet güzeldi. Lufy kata kapışması yine souçlanamayacak gibi ana pastayı yiyince bunları salacak. hayatımdaki en iyi hediyeyi verdiniz vb. saçmalıklar ile yonko safhası geçiştirilecek... Fişşek gibi kaakterlerden leş gibi son çıkarıldı bea...
 
Cracker luffy'nin gördüğü en sert hakiye sahip. Katakuri bilinen en iyi gözlem hakisine sahip. Daha ne yapmalarını istiyorsunuz meyve kullanmadan?
Cracker'in kendisi 1 tane bisküvi asker gücünde bile olsa g4'süz luffyden güçlüydü franky seviyesi ne alaka?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık