Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 889: Bilinmeyen Ana

Bölüm Nasıldı?

  • Muhteşemdi. Doyamadım.

    Kullanılan: 72 35.5%
  • Bölüm işte.

    Kullanılan: 105 51.7%
  • Keşke çıkmasaydı.

    Kullanılan: 26 12.8%

  • Kullanılan toplam oy
    203
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelecek sayı resmi olarak 4 Ocak Perşembe çıkacak. Bu sebeple bölüm daha erken gelebilir. One Piece ise gelecek sayı kapakta ve renkli sayfayla çıkacak. Sayı 6'nın ön gösteriminde ise şu yazı yer alıyor: WCI編 超クライマックス : Whole Cake Island Arc Super Climax.
http://www.korsanfan.com/konu/888-spoiler-yorumları.6441/page-14#post-842886
Sanji'nin pastasına çok dikkat çekti Oda. Sadece bayıltırsa yavan kalır. Ayrıca mangaka Sanji'nin önemine vurgu yapacak arc sonu bence. O yüzden şöyle bir şey olur.
Koca Ana pastayı yer. Pasta da katman katman tat vardır, her tatta ayrı bir tepki verir, sonra bayılır. Bayılmadan önce de ruhları serbest bırakır. Pedro da dahil Koca Ana ruhunu çekmesi ile ölen herkes dirilir. Naruto Pain arcı sonu gibi olur yani

Thriller Bark benzerliği ✓
Sanji'nin arc MVP'si olması ✓
Ölen tayfa üyeleri ve düşmanların dirilmesinden dolayı oluşan karışıklık veya ateşkesle Tüm Kek Adasından çıkış ihtimalinin yükselmesi✓
Mangaka'nın kimseyi öldürmeme ısrarı ve bunun güzel bir nedene bağlanması ✓✓
1 bölüm kaldı. Hadi bakalım. Bundan ala tepe noktası olmaz. Koca Ana sadece bayılırsa olmaz bu iş.
 
Geçenlerde bir haber çıkmıştı çok güzel bir bölüm gelecek diye. Editör çok beğenmiş, Oda da kimseye söyleme ha demiş ya hani. :/ Haftaya o bölümü mü göreceğiz acaba?
 
Bilmiyorum bana garip geldi. Roger döneminde ve öldükten sonraki karışık dönemlerde bu kadını kimse zorlamamış mı acaba. Ama şuda var bu kadın hiç hasar almamış. Harbiden hiç savaşmamış olabilir.

BM'nin karakterine uyar ama o noktadan dönüş olmaz. Yani Sanji gel benim aşçım ol diyebilir ama Sanji yok ben hayallerimin peşinden gidecem falan dedikten sonra tamam hadi git Sanji diyecek birisi değil. Olmamalı da zaten.
Bu kadın daha beş yaşındayken Carmel onun için ileride Amiral ya da Filo Amirali olur diyor. Savaşmasa bile olur==
 
Ana'ya pasta Hasır şapkalarda diyen Perospero muydu? Öyleyse o da ayvayı yedi, Prometheus ve Zeus'un konuşması sırf onun durumu içindi sanki.
 
Bu kadın daha beş yaşındayken Carmel onun için ileride Amiral ya da Filo Amirali olur diyor. Savaşmasa bile olur==
Benim zaten ona zarar veremeyecek çöplerden falan bahsetmiyordum. Mesela Kaido gibi çatlak birisi gelip çatmamış mı buna o dönemlerde. Roger'ın uzak durduğunu öğrendik belki de Kaido bile buna yaklaşacak kadar çatlak değildir diyeceğim ama karşılaşmışlar herhalde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık