Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki gülüceksiniz ama ben bu sahnede shanksin tam olarak yeni dünyaya bahis koyacak ne lafı duydu anlamıs degilim. Tamam duygulu bir sahne ama o lafı milyonlarca korsan soleyip helak oluyor.
Kaptanın sözlerinin aynısını dedi diyor. Roger cıkardı one piece olayını ve gene kk olayına sebep olan kendisi. Beni aydınlatırmısın neyi kacırıyorum o sahnede??
Kaptan'ın sözlerini dediği Korsan olacağım sizi geçeceğim dediği yer değil. Barda Haydutlar bunların üstüne içkileri döküp bunları ezdiği sıra söylediği şeyler için diyor.
 
Yani ama o davranısından sonrada verebilirdi bence sapkayı.Orda kendim kk olup op bulucam sizi tayfadan güclü bir tayfa bulucam lafına tav oldu gibi geldi bana shanks. Bilmiyorum da beni ve bircok kisiyi etkiledigini sanmam o muhabbetin. En azından tutupda reysana agzı acık anlatıcak kadar bir durum yok ortada.İster adına yönlendirme koy ister pedofili:flaugh:
Bence baska bir sey cıkar ordan
Şöyle ki o sahnede manganin ana konusu olan yoldaş konusuna degindigini düşünüyorum.Luffy 'nin sizden güçlü bir tayfa toplayacam demesine rağmen dalga geçmiyor shanks, aksine ona yol göstermesi için çok değerli bir şey,i şapkayı veriyor.Sahne güzel veya değil ama birçok olay bu sahne sayesindedir.:D
 
Marineford Savaşı Denizciler için gerçek bi zafer Beyazsakal korsanları için ise bi hezimetti bu bi gerçek. Ancak Beyazsakal ve ekibinin çok fazla dezavantajı vardı. Sizce Beyazsakal Roger ile savaştığı genç zirve döneminde olsaydı ve Garp görevini ailesinden önde tutup Beyazsakalın yanında Ace'i kurtarmak için savaşsaydı savaşın sonucu değişirmiydi ? Ace kurtulur Beyazsakal ve ekibi kazanırmıydı ?

 
Sonuç olarak her ne kadar aptallık yapsada Akainu tarafından öldürüldü. Beyazsakal en başında Akainu'yu yenseydi işler böyle olmazdı. Koruyamadılar Ace'i. Tam kurtuldu diyemiyorum bu duruma.
Çok güzel kaçıyorlardı. Kurtulmuştu işte. Gene birine toslardı Ace. Hep kendinden güçlülerle karşı karşıya geldi. Ayrıca Oda baştan beri öldürmek üzerine çizmişti Ace'i. Bir şekilde aradan çıkarılacaktı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık