Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zaman Atlamasından Sonraki En Güçlü Süpernova Hangisidir?

2 yıl sonra en güçlü süpernova


  • Kullanılan toplam oy
    415
Dof hangi kulvarda, sadece meraktan soruyorum.
Dof'un kulvarı shickilerin zirvesidir. Oda bize yonkou arcından önce gelin size shicki'nin zirvesini göstereyim diyerek dofu karşımıza koydu. Shicki sisteminin dofun düşmesi ile açıkcası biteceğini düşünüyorum fujitora bunun en büyük destekcisi. Bu söylediklerime göre tabi shicki defterini kaldırmış olsak bile bir daha karşımıza çıkmama gibi bir olasılı yok ama bir arch bosu olarak karşımıza çıkmazlar. Tabi birde mihawk var ama o shicki zirvesi değildir. Mihawk kılıç ustalarının zirvesi bu shickilik makamından daha üst bir ünvan oldugu için onu katmaya gerek duymadım açıkcası mihawkın bizim tayfayla gerek görmedikçe bir savaşa gireceğinide düşünmüyorumda konu mihawk degil. Sözün özeti doffy'nin kulvarı shickilerin zirvesidir. Bunun güç sıralamasında ki yeri ne dersek ucu açık ne desek boş ama şunu anlatmak istiyorum. E.oda dof'u yonkou arcı öncesine koyduysa vardır bir bildiği ve bana göre doffy yonkou sag kolunun bir tık altıdır.
 
Son düzenleme:
Dof'un kulvarı shickilerin zirvesidir. Oda bize yonkou arcından önce gelin size shicki'nin zirvesini göstereyim diyerek dofu karşımıza koydu. Shicki sisteminin dofun düşmesi ile açıkcası biteceğini düşünüyorum fujitora bunun en büyük destekcisi. Bu söylediklerime göre tabi shicki defterini kaldırmış olsak bile bir daha karşımıza çıkmama gibi bir olasılı yok ama bir arch bosu olarak karşımıza çıkmazlar. Tabi birde mihawk var ama o shicki zirvesi değildir. Mihawk kılıç ustalarının zirvesi bu shickilik makamından daha üst bir ünvan oldugu için onu katmaya gerek duymadım açıkcası mihawkın bizim tayfayla gerek görmedikçe bir savaşa gireceğinide düşünmüyorumda konu mihawk degil. Sözün özeti doffy'nin kulvarı shickilerin zirvesidir. Bunun güç sıralamasında ki yeri ne dersek ucu açık ne desek boş ama şunu anlatmak istiyorum. E.oda dof'u yonkou arcı öncesine koyduysa vardır bir bildiği ve bana göre doffy yonkou astlarının bir tık altıdır.
Astların 1 tık üstü diyelim anlaşalım. Oraya kadar çok güzel ilerledin.:D
 
Luffy gibi sağlam sağ kolu olan tek kaptan olduğundan ve law'a kıyasla yeni dünya tecrübesi daha çok olduğu için kidd olabilir. O değilse law'dır.

Law en azından 2. en güçlü olmasa shicibukai olamazdı. Diğer shici'ler gibi krallığı da yoksa kimi korkutacak bu adam? En azından "en kötü neslin en güçlüsü" olarak shici olmuş olabilir.
 
Law acayip gelişmiş ona bakarak Kid'in de çok geliştiğini düşünüyorum ve nedense bir yanım da X-drake çok sağlam çıkacak diyor.
 
Law acayip gelişmiş ona bakarak Kid'in de çok geliştiğini düşünüyorum ve nedense bir yanım da X-drake çok sağlam çıkacak diyor.
Dof’un taht savaşlarını ilan ettiği sayıda, tüm korsanların gösterildiği sayfada Drake’i diğer novalardan farklı bir yerde çizmişti Oda. Bir şey çıkar mı bilmem ama benim okurken dikkatimi çekmişti.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık