Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sanji vs. Urouge

Kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    169
@Erkan12

2 yıl önce eşit olan karakterler sanji ve zoro değil mi? İkisi de yeni dünyada tecrübe yaşamak yerine antrenman yapmadı mı? 2 karakter eşitse daha iyi antrenman yapan karakterin daha güçlü olmasının neresi mantıksız?
Farklı seviyedeki karakterleri araya sokup cevap vermeye çalışmışsın boşuna.
_________

"Eşit hasar" değil "yakın hasar" demişim zaten. Yaptığın alıntının ilk cümlesini nasıl yanlış okudun?

One piece okuyup sanjinin jyaburaya 2 kere vurduğunu fark eden ender insanlardan olduğunu gösterdiğin için tebrik ederim yine de. Bu dünyaya senin gibi dikkatli okuyucular lazım.

Bilindik şeyleri uzata uzata anlatmışsın boşuna. aynılarını önceki mesajımda söylediğim başlıkta ben de yazdım zaten. Kaku ve jyabura konusunda katılıyorum yani.
__________

Koka konusunu kıvırmaya çalışmışsın boşuna. Koka çıkalı belki de 100'lerce bölüm geçtikten sonra oldu pelerin olayı.

Luffy g2'de haki kullanıyor genellikle. Ceaser'a eli siyahlaşmadan vurabiliyordu sonuçta. Ama kolunu siyahlaştırıp sertleştirdiği zaman ateş çıkıyor ve "hawk" ekliyor tekniğin ismine(her zaman değil).

Bellamy karşısında göze sokuldu böyle olduğu. Siyahlaşan yerler daha sert oluyor kısaca. Luffy vücuduna koka yapınca lastik özelliği gidiyor hatta. Sadece gear 4'teyken hem sert hem elastik olabiliyor.

Yani doflamingo sanji karşısında da haki kullandı ama siyahlaştıracak kadar sertleştirmeye gerek duymadı.
sanjinin saldırısı güçsüzdü diyen yok zaten. ama luffy'ninki daha güçlüydü.
__________

Zoro'nun 3 kılıç kullanarak yaptığı daha güçlü teknikler yok mu? Orda kullandığı teknik zoro'nun en güçlü 3 tekniğinden biri bile değil sonuçta ve ona rağmen gear 3 seviyesinde. İlla uzatarak mı açıklayayım? ben zoro 1 tane kılıcını öylesine havaya sallayıp ejderhayı ikiye böldü mü dedim?
__________

2 yıl öncesinde luffy 700 dourikili adama jet pistol ve jet bazooka vurduğunda verdiği hasar belli.

Sanji 2200 douriki+zoan'a DJ vurduğunda verdiği hasar belli. Rakip 4-5 kat güçlüyken bile sanji'nin verdiği hasar çok daha fazla.

Ama 2 yıl sonrasında sanji'nin DJ'si luffy'nin hawk pistol'u kadar hasar veriyor mu belli değil. Aradaki gelişim farkı çok fazla.
___________

Özetle:

Hasar gücü konusunda sanji çok çok geride demiyorum. Eskiden DJ özel hareketiydi onun yerine artık hell memories var. DJ artık sanjinin sıradan tekmesi oldu. Ama busoshokusu çok geride kalmış. Bu yüzden sürekli kullandığı sıradan teknikler çok zayıf. Rakibini hafife aldığı zaman hep dayak yiyor.

Zoro hakisini kasınca yeni teknik üretmeye gerek duymadan hasarını arttırmış. Eğer ashura dışında bi teknik üretmediyse sana katılırım sanji ve zoro yakın derim. Hell memories gear 3 seviyesinden aşağı bi saldırı değil sonuçta.

Ama zoro yeni teknikler ürettiyse aralarındaki fark açılmış demektir. Ve zoro'nun mihawk'ın yanından yeni teknik öğrenmeden geldiğini hiç sanmıyorum.
______________

Bu 3 oldu gereksiz agresifsin. Sanji sanki babanmış gibi savunma derdindesin. Yazdığım şeyleri kıvırıp yazmadığım şeylere çevirip cevap yazman, boş boş uzatman, kibar yoldan iğnelemen vs sıktı baya. Aynı tarzda yazacaksan benden başka cevap bekleme.

Bu arada başlık sanjiyle alakalı olduğundan sanjinin seviyesini tartışmak sorun olmaz diye düşündüm. ama konu sanji vs zoro'ya kayacaksa başka başlıkta tartışmak daha mantıklı olur sanırım.
 
Sanjinin olayı tamamen fiziksel saldırı. Rakibinin olayı darbe yedikçe güçlenmek. Buna vs denmez. Sanji vurmaya başladi mi durmaz. Oruç sinirlenip meyve gücüne başvurur sonra iş biter.
 
Sanji fanları duygusal davranmış ama Oruç'un meyve avantajı var. Varsayalım Sanji alacak güçte ama işte adam fiziksel dövüşenlerin antisi gibi bişey.
 
Sanji fanları kusura bakmasın çok geride kaldı Sanji işe yarayan sadece hızı var karakterin.

Bencede hiçbir Nova'yı alamaz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık