Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro, Monkey D. Luffy’nin Rakiplerine Karşı!

Hangilerini alırdı?

  • Buggy The Clown

    Kullanılan: 170 60.1%
  • Kuro

    Kullanılan: 240 84.8%
  • Don Krieg

    Kullanılan: 221 78.1%
  • Arlong

    Kullanılan: 194 68.6%
  • Crocodile

    Kullanılan: 44 15.5%
  • Enel

    Kullanılan: 21 7.4%
  • Rob Lucci

    Kullanılan: 62 21.9%
  • Hody Jones

    Kullanılan: 265 93.6%
  • Ceasar Clown

    Kullanılan: 230 81.3%
  • Doflamingo

    Kullanılan: 56 19.8%
  • Charlotte Katakuri

    Kullanılan: 32 11.3%
  • Kaido

    Kullanılan: 1 0.4%
  • Kizaru

    Kullanılan: 1 0.4%
  • Hiçbiri

    Kullanılan: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    283
Güzel konu olmuş eline sağlık.Bence Zoro ile Luffy arasındaki fark 2 yıldan sonra açıldı.Ama bunu karşılaşılan bosslarda gösterebilmek mümkün olmuyor.Ya boss çok güçlü oluyor ya da çok güçsüz. O yüzden "Zoro, şunun 2. adamı seviyesinde ama Luffy bunun kaptanını kesti." diyebileceğimiz bir örnek henüz ben görmedim.

Buggy'den başlayalım.Buggy'i kesemezdi,ama dayanıklılığını kullanarak yenebilirdi.O zaman ki gücü buna yetmezden öte kesilip kesilemeyeceği de muamma biri zaten.Ama Buggy'nin kendisine bıçak saplamasına izin verip elini kolunu sıkarak kemiklerini kırardı büyük ihtimalle.Luffy gibi rahat yenemezdi çünkü kılıç ustalarına karşı bir avantajı olan rakiple karşı karşıya ama yenerdi bence.

Kuro.Değişik bir şey yok Sanji'nin(o zamanki) az biraz güçsüz hali yenerdi.Biraz yaralanırdı ama Buggy gibi zorlamazdı.

Krieg.Tam Zoro için yaratılmış rakip.Öyle uçması kaçması yok ağır hasar verebiliyor.Zırhı var ama olmayan yerleri de var ayrıca zırhı altın tarzı bir şeydi galiba yani kesilebilir . Gazı saymıyorum. Eğer gazı denk getirebilirse Krieg alır.Ama Luffy yerine o savaşıyorsa o absürt şansı da Zoro'ya vermek gerekir.O seviyede o gazı kim yese gaz maskesi olmadan gider şakası yoktu o zamanlarda o gazın.Yani gazına bağlı.
Arlong. O bölümlerde Zoro yaralıydı.Diyelim ki yarasız olsun. Luffy gibi zorlanarak alırdı.Burnunu kırmasına gerek yok.Balığı dilimlese de aynı işi görür.Ama dediğim gibi yaralı halinde asla yenemezdi. Arlong tekler geçerdi.

Crocodile.Sırtına 1231424 ton varil alırdı. İçi su dolu.Bi de hortum bi su sıkardı bi döverdi bi su bi hortum.Luffy'nin yenmesi gibi tamamen kendi gücüyle yenerdi.(Öyle senaryoya böyle senaryo.)Normalde olması gereken Crocodile'ın istediği kadar oyalanmasına müteakip Zoro'nun cenaze namazı kılınırdı tabi Luffy'nin de.

Enel. Gomu gomu no mi yemiş Zoro. Değişik hareketler yaparak Enel'i öldürürdü.Öyle kaçırmazdı.Direk nakavt.

Rob Lucci. Bak işte Zoro'nun o zaman yenemeyeceği rakip.Hem çok hızlı hem güçlü Zoro'ya ters.Ashura da olsa Zoro yenemezdi bu adamı.Gerçi Luffy'de yenemezdi ya neyse.Luffy'i öldü sanıp bıraktı ve aldırış etmediği güzel bir iman powerlı saldırıyla yenildi.Aynısı Zoro için de pek ala düşünülebilir.

Moria.Yüksek ruh,irade zımbırtıları zaten Zoro'da da var.O da alırdı içine 100 ruh hadi yüz alamasın 95 alsın.O da tokatlardı Moria'yı.Zaten Luffy Moria'yı yendi mi gerçekten?Ordan oraya kaçıştılar sen mi bana ben mi sana derken sabah oldu Kuma geldi.

Hody.E zaten yendi.Yine yenerdi.Ama hadi bölüm bossu kaptana kalsın diye ellemedi.

Ceaser Clown.Yenemezdi.Adam ters bir kere yine zehir gaz zımbırtısı var mümkün değil Luffy gibi kafa geride vücut ileride savaşmasının. Anti muhabbeti olmadığı için meyve yedirmiyorum Zoro'ya.Yerse yener.

Doflamingo.Luffy gibi o da yenemezdi.Doff onların seviyesi için fazla.Crocodile vs si gibi zırvaladı da zırvaladı yenmesi için Luffy'nin.Daha zamanı var dayak yedikçe açılırlar, gelirler o seviyelere.

Katakuri.Luffy yensin nasıl yendiğine göre değişir.Ama şimdilik Zoro da Luffy de yenecek güçte değil bence.
 
Croco, Lucci, Doffy, Enel ve Katakuri haricinde hepsini alirdi.

Moria neden yok?
+1. Buraya bir de Bellamy gelecek. Onu da alırdı, belki Luffy gibi tekleyemezdi ama. Wapol'ü alırdı, Foxy'i Luffy'den daha kolay yenerdi. Yılan kardeşleri de alırdı diyorum ama ikisi bir arada saldırırken bayağı zorlanırdı. Gerçi zehrin seri içinde önemli bir yeri var, bayağı etkili dövüşlerde, çok görmesek de. Zoro Luffy'nin yaptığı gibi zehri savuşturamayabilir.
Katakuri'yi Luffy de alamayacağından sıkıntı yok.
 
Bir sanji sever olarak zoroyu severim ama bir karakteri severken dengeli sevmek lazım objektifliği bırakmamak lazım.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık