Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 887: Bir Yerde Senin Mutluluğunu Dileyen Birisi Var

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    174
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm çok iyiymiş. Pound adamsın. Ne kadar yan karakter olsan da uzun süredir belki de MF den beridir göremediğimiz bir cesaret atılımı gerçekleştirdin. Duygu yüklü güzel bir bölümdü.

Bu seri sadece savaşlardan, dövüşlerden ibaret olsaydı, one piece bu kadar tutmazdı. Yoğurt bi mayalansın, kaymağı gelir siz rahat olun :D
 
Sinek güzel bir benzetme oldu:good:. Benim dediğime de tam uyuyor, ananı öldürmeye çalışan hain elinden kaçarken bırak sineği, arıyı bile umursamazsın. Ki geminin hızına da vurgu vardı biraz bu bölümde. Ha deyince yakalayamayacak gemiyi Oven. Pound'u Bege'i yakaladıktan sonra da öldürebilirdi, adamın bir yere kaçtığı yok. Ayrıca dikkatini Bege'lere verip işini yapmaya devam etseydi, adamları gelip Pound'u yakalayabilirdi. Nedense bir tane kodaman bile mantığıyla dövüşmüyor, gerçi olay da bu zaten yoksa tayfa nasıl kaçacak ki?

Adama pasta pasta dediler iki bölümdür dinledi mi? Puding pastayı yapmak için ona ihtiyacımız var dediği halde Chiffon'a izin vermiyordu. Şimdi pastayı düşündüğü için hainlere geçit mi verecek?
Gemi hızlı olsa nolur adam ısı üretiyor, buharlı bi gemisi vardır peşlerinden son hız gider şimdi. Bitmedi şu mantık sevdanız. Neydi similasyona mı koyuyorduk seriyi. Yapay zeka yok mu bi tane koyalım hemen çalışsın da okuyalım ordan.

Kek'e geçit verdi ya gecen bölüm ben mi yanlış okudum. Keki yapan kim? Chiffon. Kekin işi bitmiş mi? Bitmiş. Chiffon'a ihtiyaç yok, onu kurtarmak için yalan atan Pudding'e inanmadı adam sadece. Pastayı seve seve düşünmesi lazım yoksa sonları fena.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık