Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 887: Bir Yerde Senin Mutluluğunu Dileyen Birisi Var

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    174
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bölümün animesi harika olacak arkadaki melodilerle birlikte.

Daha çok duygu bazlı bir bölüm olmuş. Pound reis sen nasil bir kralsın.

Pound hariç sanjinin geminin üstüne pastayı koyuşu ve begenin gemisi güzeldi.
 
Acaba Oven kılıcını ısıyla şekillendiriyor olabilir mi? Yani kafa kesmeye daha uygun diye o hale soktu sonra kılıca çevirip kınına mı koydu acep? Malum meyvesi buna elverişli.
 
Oven'ın kılıcı olduğu belli la :( Hani golf sopasını sallarken sırtından geriye doğru uzanır ya aha o pozisyonda sallıyor kılıcını yada her neyse silahını Oven. Niye ucu kıvrık yea diyenler alışkın olmalı buna, forshortening deniyor buna. Çoğu kez kılıçlarda kullanılmış mangada bknz burda Zoro'nun kılıcı :(

Oven Bege'in kaçmasını mı önemser yoksa Pound'un ona vurmasını mı? Pound'un vuruşunun Morgan'ın Garp'a vuruşu gibi olması lazım normalde etki bakımından. Yani çok etki etmemesi lazım. Pound'un ölümü trajik olabilir ama senaryoya bu kadar etki edemez normalde.
Gerçi ölmemiş de olabilir Germa falan yardıma geldiyse. İşte o zaman zorlamanın bu kadarı olur, hiç kayıpsız kurtulmak olur.

Şu arc bitse de rahatlasak artık. Zorlama son anda kaçma senaryolarından gına geldi. Bombadan beri bu konsept var ve hepsi zorlama. Halbuki bombaya kadar(bomba da dahil, onu pek zorlama saymıyorum) ne güzel arctı.


+1. İyice Robert Jordan'a bağladı mangaka. Böyle giderse sonları da aynı olur maalesef:(. O zaman ağlar mıyız, kızar mıyız bilemem.
Pound kaçıncıya bu Oven'i kızdırıyor? Adam belli ki sinirli birisi ve sakinliğini iyice kaybedip Pound'a yürüyor. Odada uçan minicik sinek gelip başında vız vız edince rahat durabiliyorsun herhalde. O da baya etkisiz eleman ama kalkıp avlıyorsun :(

Bu herif gemiyi bırakmasa kek pert olacak. Kek pert olunca tüm Tottoland gg ez. BM herkesi yiyecek :( Neyse bi sonraki bölüm Oven'ın peşlerine düşmeyeceği ne malum ayrıca? Şimdi bıraktı diye sonsuza kadar mutlu mu yaşayacaklar :(

Pastayı yaptı la adam, gidip iki tane ağzına vurup gelse fena mı olurdu, Oven denizi ısıtırken ? Yapamayacağı bir şey de değil Hani.
Oda olaya duygu katmak için pasif çiziyor adamı ve sunduğu bahaneleri ben şahsen yemiyorum. Sanji gibi zeki adamın deniz suyu ısınırken mal gibi ne olacak diye beklemesi benim açımdan kabul edilebilir değil :artiz:
Aynen Sanji gidip iki tane vursa sonra savaş uzasa keke kim verecek tatlı aromayı. Bege mi verecek aromayı, versin bi zahmet ne biçim supernova dimi :( Sonra da oaa senaryo uzadı yine, işin yoksa Sanji'yi bekle gelsin de keki tamamlasın olacak, geri sayım falan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık