Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Donquixote Doflamingo vs. Sabo

Kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    160
Ace'de HH vardı. Akainu'da görünen yok. HH ile ilgili görünen dışında bir açıklama mı yaptı Oda? Çok görüyorum HH'nin sanki BH üst versiyonuymuş gibi sunulduğunu. Böyle bir durum varsa söylerseniz sevinirim. Zira Ace'in bilinçli olarak haki kullandığı söylenmiş duyunca şaşırmıştım. Sabo'nun ödülü beni çok şaşırttı. Ödüller yaptığın büyük işlere ve gücüne göre veriliyor. Sabo Devrim ordusunda. Bu otomatikman büyük iş yapma potansiyelini yükseltiyor. Büyük tehdit Hükümet için. Ona rağmen ödülü 602 M. İkinci adamı dendi üstelik. Dragon da 1000 falan çıkacak galiba. Germa gibi bir şey çıkmasa bari Devrimciler. Dövüş sonucuna gelirsek ateşin normalde ipi yakması lazım. Gerçi kılıcın da kesmesi lazımdı. Sonucu için kesin bir şey diyemiyorum.
 
Meyvesiz yani 600 milyonlu eski güncel(Rosa arc öncesi) halini zaten parçalardı Dof.
Ateş meyveli haline göre bence güçsüz kalıyor.Fakat aralarındaki fark çok çok az.Sabo alır.
 
Sabo meyvesiz iken yonkou 4.komutanı gücündeydi aşağı yukarı Snack gücünde filandı. Meyve ile birlikte Marco ayarı olacaktır hatta bir daha karşımıza hakisini vs. daha geliştirdiğinden amiral seviyesinde de çıkabilir.

Sabo < Dofi < Mera Mera Sabo
 
Meyveli sabo alır. Dofi dayanıklı ama o alevli ejder teknikleri karşısında bir iki defa dayanır belki ama üçüncüsünde gider.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık