Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuanda olası bir ittifak halinde dünya hümetinin amiral denizcileri ve CP ları hariç pek bir şey yok. Acaba ilerde 'soylu korumaları' diye bir grup var olur mu?
Gorosei bence o güç.Sadece politikiyla o konumda kalamazsın.Spandam gibi gevşek tipler olsa tamam Spandam vol 2 derimde adamlar gayet sakin bir şekilde Aka gibi bir psikopata artistlik yapabiliyorlar.Sadece konumlarından dolayı yaptıklarını sanmıyorum.O 5'inin arasında en az 2'si amiral gücündedir.Daha fazlası amiral ayarı çıkarsa şaşırmam.

Hükümet temizinden 3 yonko oluşumu eder.
 
Siz de ben de iyi biliyoruz ki Luffy 7 yaşında yaptıkları sayesinde o şapkayı aldı ama neyse yapacak işlerim var sonraya kalsın :ehe:
 
Luffy'i çok bozdu nerede o sırf kötü laf söyledi diye kendinen 20 kat güçlü adama saldıran çocuk nerede şimdiki Luffy :bilmem:
7 yasında yaptıkları ile sapka alan luffy simdi karsılassa neler alır artık sen tut hesabını:ehe:
Bak kaç sayfa önce ne atmışım. O 7 yaşındaki çocuğu şimdikine şahsen tercih ediyorum.

İşin özeti bilmeden benim söylediklerimi onaylamışsınız güzel :good:
 
Bize fan diyosun ama fanlık yapan sensin.Çaresizce ace i savunmaya ve korumaya calısıyosun
Fan ? fanlık
kim söylüyor la bunları ?
Niye her şeyi kişiselleştiriyorsunuz ?

Arkadaş harbi anlamıyorum ya :artiz:

@Alpamis bazen kişiliğinden çıkarıyorum karekteri o yüzden kızıyorlar bana gibi bir şey söylemişti Oda yanlış hatırlamıyorsam :bilmem:
 
Birilerinin emri altına girmeye can atan karakterlerin yanında Kaidoya bile hastır çeken Kid :a:

Fanı olduğum karakteri ne kadar doğru seçtiğimin kanıtıdır bu mesajlar.
 
Biri 6-7yasında yapıyor bunu ki büyük bi olgunlukla daha sonra bi söz veriyor o yasta.Diger yandan ace ise 17-18 yasında ettigi lafı 1 seneye varmadan yiyor.Babasının adı ile anılmaktan nefret eden bi karakter baska bi babanın adı altında yasamaya baslıyor.Sacmlık degilde nedir yani??
Ace bir baba figürü olmadan büyüdü ve tüm dünya çocuktan nefret etti hiç görmediği babası yüzünden, şeytanın oğlu dediler. Yıllar sonra kendine bir yuva ve baba diyebileceği birini buldu. Buna öyle layık görmedi ki kendini, WB'yi baba tayfayı da aile olarak görmeyi reddetti kaç zaman. Sonra değişti tabi yola geldi, o da sevdi babalığı. Bu adama laf eden kim olursa olsun karşısında durdu. Aptalcaydı, Akainu'ya kulak asmamalıydı ama yapamadı kanında vardı belki de.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık