Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 886 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onun potansiyelini Trebol yemiş, yatmışlar. Çevresinde güçlü adam mı var o ne yapsın. Sağ kol üstü olup bırakmış. Ope ope ameliyatından sonra belki de yonkoulara yürüyecekti. Zoan ordusunu da kendisine bağlayacak planı varsa, Kaido'nun ordusu kendisinin olacaktı. Mükemmel plan kurmuş işte. Hain Roci yüzünden 10 yıl sekteye uğradı, Lufy de tamamen bozdu.
Eee sadece eğitimle olmuyormuş bu işler Selim. Gidip dövüşeceksin zorlayacaksın kendini.Tabi belli bir seviyeye gelirsin. Ama Yonkou Kaptanı seviyesine demek böyle geliniyordur. Dof'un façası yememiş Yonkou Kaptanları ile dövüşmeye. Dof bir sağ kol seviyesi değilmiş bu bölümler onu gösteriyor.
 
Rayleigh'in
KK potansiyeline sahip bir eleman ve ihtimal var. Anlıyor musun neden herkeste olmadığını? Yani bu potansiyel herkeste yok. Yani 2. adam potansiyeli olsaydı olmayacaktı bu dövüşte bu iş. Ama KK potansiteli var diye hakisinin potansiyeli var diye olacak.
Sağ kol demek Yonkou düşerse yerine geçer demek yani Yonkou potansiyeli var. Her Yonkou'nun da KK potansiyeli vardır. Potansiyel demek o kadar güçlü olacak ya da başaracak anlamına gelmiyor elbette.
Dipnot: Usopp Korsanlarından bahsetmiyoruz ki burada Yonkou'nun sağ kolundan bahsediyoruz bir Yonkou'nun boş adamı sağ kol yapacak hâli yok.

Adam serisine böyle bir mantık oturtmuş. Oda'ya göre mantıklı da sana göre mi mantıksız? Seriyi yaratan adam böyle bir koşul sunmuş ve bunu uyguluyor. Bana göresi, sana göresi yok. Adamın serisinin mantığına göre mantıklı ki koymuş böyle bişey. Yani senden benden bunu daha fazla düşündüğü bariz.
Serisine oturttuğu mantığa göre yorum yaptım zaten. Mangakalara genel bir eleştiri yapma hakkımda var yani "bana göresi" olması doğal.
 
Eee eğitimle olmuyormuş bu işler Selim. Gidip dövüşeceksin zorlayacaksın kendini. Dof'un façası yememiş Yonkou Kaptanları ile dövüşmeye. Dof bir sağ kol seviyesi değilmiş bu bölümler onu gösteriyor.
Ace gibi ölmemek için Ope ope planı yapmış, herkes ballı mı da dümdüz dalacak. Bak Ace gibi ölüyorsun sonra.
 
Ace gibi ölmemek için Ope ope planı yapmış, herkes ballı mı da dümdüz dalacak. Bak Ace gibi ölüyorsun sonra.
Ace WB'ye daldı ölmedi yalnız? Akainu olayında da zaten direk duvar oldu. Bu arada potansiyeli belirleyen şey zaten o. Yeri geldiğin zaman ölümüne dövüşebilmek. Ace öldü diye potansiyelsiz olmuyor. Ama Dof bugün Shanks'ten yaş olarak daha büyük. Artı yola birlikte çıkıyorlar.

Edit: Eksik olmuş. Daha potansiyeli bu kadar büyük olan adamları zaten Oda belirtiyor bir şekilde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık