Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 885 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin kazancı Kata'nın ağzıyla dalga geçmemek olacak.Kata dalga cümlesi kışkırtıcı bir şey duymayı beklerken; Luffy:"Ağzın öyleyse ne olmuş? Balık adamsan ne olmuş? Minksen ne olmuş ? Ben Korsanlar Kralı olup özgürce dolaşmak için çıktım bu maceraya ve Korsanlar Kralı olup özgür olacağım bir atkının altında ağzımı kapamayacağım" diyip Kata'nın efsane saygısını kazanacak.Sonra Kata ağzı açık Bm'nin yanına gidip Bm'den "Sana kaç kez bu çirkin ağız ile karşıma çıkma diyeceğim" azarını yiyecek sonra flashback.Sonra Kata'nın eline Luffy'nin aranıyor posteri çıkar ve Kata atkıyı çıkarıp gülümser.
Uff okurken duygulandım :sapkali:. Luffy'nin bu yanlarını özledik göremiyoruz son zamanlarda pek..
 
Yalnız şu noktayı düzeltelim. Kimsenin kaçtığı yok lan nereden çıkarıyorsunuz şunları? Dövüşü bir kenara atmadı yani) Lanet olası bir tekniğinden dolayı 10 dakikaya ihtiyacı var. Gitmese hiçbir şey yapamadan ölüp gidecek. Luffy o kadar salak bir karakter değil hakaret etmeyin. Bir açığını bulmuş zaten ama G4'ün süresi yetmemiş. Kendisini toplayınca o açığın üzerine gidecek zaten.

Bu dövüş hala bitmedi. Önüne halı serseler Wano'ya gene gitmez Luffy. Gidecek adam Kata tıkınırken giderdi.
Bu mantıkla katakuri yenileceği zaman bana 10 dk ver dinlenip gelicem desin luffy tamam kardeş no problem derse sana hak veririm
 
Şu ana kadar teach hariç adil savaşmadan kazanan bir kişi daha görmedim seride .Teachde ölü wb ye yenilip utanmadan tayfayla daldı
Adil kazanmadan kastım o değildi. "Dövüşen iki kişinin eşit şartlarda karşılaşsalar kimin kazanacağı veya bu yaptıkları dövüş eşit koşullarda (adil) mıydı?" gibi. Handikap muhabbetleri yine bu minvalde.

Mesela Luffy, Lucci veya Croco'yu yendiğinde bıraksan ölürdü orada, o zaman bu adamları yenmiş saymayalım mı? Ya da yarın bu çocuk korsanlar kralı olduğunda kabul etmeyecekler mi :D

Şimdi Katakuri karşısında gerekirse kaçar yani ne önemi var. Önemli olan onu bir şekilde ekarte etmesi.

Siz biraz Türklük damarından olsa gerek herkesle göğüs göğse çarpışıp erkek(!) gibi döve döve kral olsun istiyorsunuz ama öyle bir dünya yok :D Yani One Piece'te yok en azından..
 
Elinde muazzam haki potansiyeli var,
Her şeyin sesini duyma gücü var,
Adam D.,
İçinden bir çok hikaye çıkarılabilecek meyve gücü var,
Kralın hakisi var,
Ayrıca karakter her türlü duruma sokulabilecek şekilde oluşturulmuş.

Millet istiyor ki bu kadar gücü sahip olan birisi neden önüne geleni yenmez/yenemez. Kusura bakma senin dediğin 12-13 bölümlük animelerde falan oluyor. Onları da sen çerezlik niyetine izliyorsun.
 
Koskoca arcta yapılabilecek bir sürü an varken patlatmadı. Biraz unuttu sanki gibi geliyor bana. Çünkü diğer arclarda yapmıştı hep.
Hocam şimdi şöyle birşey var patlatsa bile çöp adamlar bayılıyor yani başka bir espirisini göremedik henüz luffy den. Bu arc BM kral haki şovu yaptı kadın gitti roketleri moleküllere ayırdı :) şimdi bunun yanında luffy adam bayıltsa yanında çok düşük kalırdı. Birdahaki arc luffy den şov görürüz umarım tabi kaido rahat durursa :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık