Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Charlotte Katakuri vs. Donquixote Doflamingo

Kim kazanır?

  • Katakuri alır.

    Kullanılan: 285 80.5%
  • Doflamingo alır.

    Kullanılan: 52 14.7%
  • Kararsızım.

    Kullanılan: 17 4.8%

  • Kullanılan toplam oy
    354
1 Ilk panelde senin en büyük iş ORTAĞIN Kaido diyor. Hani bağzı Crocofanlar Dof Crocoya ortaklık teklif etti o yüzden denkler diyor ya, hah işte Dofun denk olduğu Croco değil Kaidodur. Law ikisi için ortak diye bahsediyor, aynı masaya oturuyorlar denkler yani. :)
Trading partner o. Ticari ortaklık yani. :/ Ticari ortaklığı oturup anlatmama gerek yoktur umarım.
2 İşin biter denilen sahneden önce ŞIDDETLI BIR SAVAŞA GIRERSIN diyor. Yani Kaido öyle kolay kazanamaz ucu ucuna yenilirsin işin biter demek istiyor. Bariz denklik ifadesi bu. Tek yiyecek adama şiddetli savaşa girersin demez kimse. :)
Beraberinde gelen savaş ise kanlı olur diyor. Beraberinde ise seni haritadan silecektir diyor. Eminim denkliktir. Umarım trollüğü bırakırsın.
 
Oda boşuna luffy'i kolu kopmuş law'ı görmeden önce doflamingoyla dövüştürmedi.
Oda luffy'nin düşmanlarının sırayla g2 ve g3'e karşı ne yaptıklarını gösteriyor.

Gamma knife yemeden önce doflamingo elephant gun'ı spider web'le rahatça durduruyor. Yani adamda cracker gibi sert haki olmasa da meyvesiyle durdurabiliyor.
Hawk gattling tekniğinden hem kaçtı hem de kontra atak yaptı.

Gamma knife yedikten sonra ise g3'ü meyveyle durduracak gücü yok sadece normal hızıyla kaçıyor. G2 saldırısından da kaçacak hızı kalmamış ama tanklayabiliyor.

Yani gamma knife'ın tek dezavantajının hasar olmadığının farkındayım. Adamın gücü, hızı etkilendi. Ama adamın gücünün %90'ı falan da gitmedi abartmayın.

İnsanlara parasit atmasını ve bird cage saldırısını çok saçma şekilde yorumluyorsunuz. Bu tekniklerin adamın gücünü düşürdüğüne dair hiçbir işaret yok.
Luffy'nin de hem arenada hem dof'un yanına giderken dövüşerek yorulduğunu, bellamy'den hasar aldığını unutuyorsunuz.

Ayrıca doflamingo sadece dayanıklı olduğundan değil iyileşebildiği için o kadar dayandı. Leo bazooka'dan sonra yere atlamadan önce iyileştiğini görebilirsiniz.

Jozu'yu da arkasından ipiyle kitledi adam. Bu kadar abartılacak bir şey yok. Luffy bile bitik haldeyken kurtulabilmişti o iplerden.
Zaten jozuyu kitlese bile kozuya hasar verecek gücü yok.
________________

doflamingo g4'süz luffy'den güçlü olsa da luffy'nin dövüşebileceği seviyedeydi. Uçurum yoktu aralarında. Birbirlerine karşı üstünlükleri ve zayıflıkları vardı.

Hem cracker hem de katakuri g4'süz luffy'e çok fazla geldi. Luffy g4 açmadan dokunamadı bile bu karakterlere.
Cracker luffy'e aşırı güçlü gelirken ekstra askerler çıkarmamıştı bile.
Doflamingo crackerin başta kullandığı zırhı uyanışla yenebilir ama 5-10 bisküvi asker çıktığında yapacak bişeyi yok. O askerleri hızlıca yokedecek saldırı gücüne sahip değil. Zar zor yoketse bile yenilerini çıkarıyor cracker.
_________________
Katakuri hakkında ne desem bilemiyorum. Luffy'nin şimdiye kadar vs attığı en zor rakip olduğu zaten gözümüze sokuldu. Luffy'nin doflamingo'yu yendiği bilinirken bile cracker'i yollamanın fazla abartı olduğunu biliyorlardı. Gerçekten de öyle oldu nami ve ormanın yardımıyla anca yendi. G4 cracker'in gerçek bedenine 1 kere bile vurmaya yetmemiş.
Şimdi de cracker'i yendiğini bilmelerine rağmen katakuriyi yenmesine imkan olmadığını söylüyorlar.

Katakuri'nin doğduğundan beri özel olduğu, sırtının asla yere gelmediği de söylendi. Doflamingo'nun soylu olduğu söylense de güç açısından bu seviyede olduğuna asla işaret edilmedi.

Dof'un ip destekli yakın mesafe saldırıları kata'nın sert kollarına denk değil. Dof'un hızda katakuriye üstünlük sağlaması da imkansız. katakuri'nin kenbunshokusu varken uzaktan vurabilmesine de imkan yok. Kenbunshokuyu geçtim adamın vücudu mochi. Mochi vücutlu birini ipiyle kitleyemez de.

Doflamingo'nun elinde katakuriye karşı işe yarayacak 1 tane bile koz yok.

Şimdiye kadar gücünü gördüğümüz tek sağ kol katakuri ve doflamingo'nun katakuriye 1 kere vurabileceği bile şüpheli.
Cracker'e karşı zorluk çıkarmadan kaybetmez ama katakuriye yakın seviyede değil bu adam.
+1 Doff'un op evreninde bir kişiye tek darbe vurmadan yenileceğine katılmıyorum gerçi ama genel anlamda mantıklı yorum olmuş :good:

Anlatsan da anlamazlar. Adam Kaido=Dof yazdı. Bundan daha ileriye denilecek bir şey var mı? :(
Amma gömdün adamı yahu tamam adamın aykırı bir korsanfan olduğu biliniyor ama bu kadar gömmeyelim düşündüğünü söylüyor diye, başkaları düşüncelerini söylemeye çekinir sonra :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 27)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık