Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu cp 9 arcından sonra garp water 7'de hasırşapka tayfasını direk olarak kaldığı yerde buluyor. belki kaldıkları water 7'ı bilselerde garp'ın direk hiç kimseye sormadan bulmasını gözlem hakisine bağlayabilir miyiz ?
Şehirdeki herkes Hasır Şapkalar'ın yerini biliyor zaten. Haki kullanmadan da bulur.
 

Roronoa Zoro

Genel Tartışma adlı konuda da sormuştum, buraya da aynen aktarayım;
"Garp'ın kullandığı haki ile Luffy'ninki arasında bir fark var mı? Garp'ın elinin siyahlaştığı hiç göremedim de."
 

polo

smoker sence 2 yıl önce mf de ace in yanında şimdiki luffy olsaydı ikisinin birlikte akainu ya karşı şansları olur muydu ?
 
Smoker, Marineford un sonunda WB ölünce bir kuş tüyü önce Ace e sonra Luffy e kondu. Ace in ve WB nin iradesi Luffy e mi geçti?
 
Geçen gün bir arkadaşımla one piece hakkında konusurken iş Sakazuki'de rokushiki (İsim yanlıs olabılır) olup olmadığına geldi. Ben her denizci askerine öğretildiğini ama meyve yedikten sonra onun ustüne yoğunlaştığını ve soru gibi teknikleri düşük seviyede olduğu için kullanırken görmedik diye düşündüm. Oda olsaydı kullanırken görürdük Luffy yi kovalarken falan mutlaka kullanırdı denizci diye illa soru falan öğrenmesine gerek yok adam ıstısnadır küçük yaşta vermişlerdir meyveyi onun üstüne yoğunlaşmıştır gibi şeyler dedi. Birbirimizi tatmin edemedik bu konuda bende senin fikrini merak ettim ve sorayım dedim.
Şimdiden cevap için teşekkür ederim.
 
iyi akşamlar benim bir sorum vardı yanıtlarsan sevinirim Gol D roger kaç yıl korsanlık yaptı bunun ne kadarını grand line da geçirdi ?
 

Kizaru Light

Smoker-san Monkey D. Garp sence seride güç olarak kaçıncı sıradadır seriyi senin gibi takip eden birinin düşünceleri benim için önemli saygılar :)
 

legend_luffyy

smoker sorum konu dışında cevaplarsanda teşekkür ederim cevaplamasanda sorum D.GRAY MAN manga serisi devam edecekmi bi bilgin varmıı
 
Şu bölümle ilgili bir sorum var.



Burada tashigi moneti kavrayıp boynunu sıkıyor.Monet logia olduğu için haki kullanıyor diye düşünüyorum.Onun hakiyle kavraması sayesindemi zoronun uzaktan attığı o kesiş işe yarıyor yoksa zoro farklı bir teknik mi kullandı?

Doğrusunu açıklarsan sevinirim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık