Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 884: Kim?

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    223
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin acilen Houshoku Haki ile Katanın konsantrasyonunu bozması lazım. Cünkü seride ne zaman kral haki patlaası gerçekleşse karakterlerin yüzünde ter damlacıkları gözlerde bir kararma falan gerçekleliyor.
Örnek vermek gerekirse King Kongu atttığı esnada hemen houskoku ile katanın sakinliğini bozması gerekiyor ki eminim işe yarıcak.
Luffy hızlanması gerekiyor diyenler ; Luffy'nin böyle bir eksikliği yokki zaten serideki en hızlı karakterlerden birtanesi. Kizaru olsada aynısı olucak saldırı gerçekleşmeden adam önlemini alıyor zaten.

Luffy g4 e geçince silahlanmanın rengide güçlendi enteresan.
 
Geçen hafta demiştim işin sırrı odaklanmada diye. Kata sakin olup odaklandığında her saldırrıyı görüyor. Ki sakinlik adamın en has özelliği.

Luffy atkıyı düşürürse Katanın motivasyonunu bozabilir. Bu sayede avantajı eline alır...
 
Yalnız Luffy vurdu mu inletiyor. Sıkıntı savunmayı aşmasında. K.haki kullanımına girmiş olması güzel oldu. Önceki dövüşlerde K.hakin rolünü bu kadar çok vurgulamamıştı. Burda özellikle logialar açısından çok farklı bir boyuta çıkaran faktör oluyor.
 
Geçen dediğimde hiç fikrini belirtmemiştin sen hayırdır? :D

Bu bölümle birlikte Katanın meyvesini üç farklı türde kullandığı harbiden kesinleşti.

Savunmada sıvı mochi kullanıyor. Savunmayı ve çevikliğini arttırıyor lakin hasarını azaltıyor.
Saldırıda katı mochiyi kullanıyor. Saldırı gücünü epey arttırıyor ama çevikliği ve hızı azalttığından savunmayı azaltıyor.
Gaz mochi yani meyve uyanışının zaafına ya da avantajına bir şey uyduramadım. İlla uyduracak olsaydım şu eliyle kontrol etmesi olayını eklerdim. Eliyle kontrol etmesi Katakurinin yukarıdaki iki mochi türünü kullanmasına engel oluyor. Ve bu yüzden saldırıları doğrudan alabiliyor. Avantajıda çok yüksek bi güç sağlaması işte. :D

Asıl soru katı-sıvı-gaz Luffynin üstünde nasıl uygulanabilir?
Mochi'de gaz olmasına gerek yok. İlla da olacak billa da olacak dersen un hali olur belki :D Susuz mochi un olur ki Katakuri de un bakanı :D
Uyanış olmadan Vücudunu elemente çevirme olmaması gerekir diye düşünüyorum. Uyanış + KH ile saldırı alacağı yeri Mochi'ye dönüştürüyor olabilir Kata.

Yani Akainu'da da uyanış olabilir.

Ancak Kata'ya Özel Paramecia denmesinin sebebi uyanış mı acaba?

Başka bir üretici paramecia da uyanış+KK ile aynı şeyi yapamaması için bir sebep yok gibi geliyor bana.
Katakuri bedenimin şeklini ve özelliğini değiştiriyorum diyor geleceği görerek. Bu uyanış değil normal meyve ve haki kombini gibi duruyor. Belki uyanış da işin içindedir biraz daha bekleyelim bakalım.

Katakuri de yapmış ayna dünyası turunu.

Benim dikkat çekmek istediğim nokta Katakurinin ellerini vücudundan ayırıp kontrol etmekle kalkmayıp bir de b.haki eklemesi.Vücuttan bağımsız nesnelere de haki eklenebiliyor herhalde.
Haki eklemesi cidden garip oldu :D Ben beklemiyordum mesela. Ayrıca o ellerindeki güç alanı BM ve Luffy'nin yumruklaşmasında da olmuştu. Belki uyanışın belirtisidir.

Vücudu dışında havada duran kollar da hiçbir yerden destek almadan yumruk sallıyor ya.

Son olarak Doffy reyizin gücü yine açığa çıktı. Adam tüm adaya yetecek haki yüklemiş kafese laaan. REYİZZZ!!¹
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık