Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 883: Atıştırma Saati

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    233
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katanın kenbunshoku haki kullanmama nedeni belli adam sinirden kullanamadı ayrıca ilk defa zırhlanma hakisi kullanırken yıldırım çıkartan birini gördüm belkide katakuride kral hakisi kullanıyodur
 
Kata'nın o an, Brule'nin söylediklerine şişindiğini sanmıyorum. Donut'tan 4 köşe olmuş adam, başka şey düşünemez halde ki Luffy'i sezemiyor.. Zaten Brule'nin söyledikleri ile Kata'nın tavırları tezat olduğu için sözlere fb yapılmış.
Gözleri kapalıyken bir anda gözleri açılıyor. Onları düşünüyor gibi geldi bana. Ve değişik bir tip ortaya çıkmış.
 
Sorun görüntü değil. Ben adamı kendi tayfasına kardeşlerine önem veriyor saygıyla sevgiyle yaklaşıyor diye sevmeye başlamıştım. Ayrıca birinin onu övmesini de istemiyor gibiydi.

Ama adamı kardeşinin dediklerini düşünürken zevkten dört köşe olmuş gibi çizince bir iğreti oluşmadı değil. Diğer taraftan o sahneler daha sempatik gözükmesine yol açtı.
Benim kulis arkadaşı da senin dediğin gibi düşünmüş, o yüzden bana öyle bir bilgi verdi. Fakat orada Katakuri düşünmüyor bunları, ironi yapılıyor.
 
Ayna dünyasına zarar verince Brulee'nin canı yanar diye düşünüyordum Bege misali ama böyle bir şey olmuyor gibi.
 
Benim kulis arkadaşı da senin dediğin gibi düşünmüş, o yüzden bana öyle bir bilgi verdi. Fakat orada Katakuri düşünmüyor bunları, ironi yapılıyor.
Anlıyorum. Sizin dediğinize göre orada söylenenler şu an yaptıklarına tezat oluşturduğu için öyle bir tip ortaya çıkmış diyonuz.:D O da olabilir.

Ama harbiden komik olmuş.:D
 
Az çok çoğu kişi katanın ağız yapasının böyle olacağını bekliyordu ama ağzının öyle açılacağını beklemezdim.Adam farklı biri,görüntüsünden yana sıkıntılı herhalde ki kim görse öldürürüm diyor.Kardeşlerini kastetmiyordur(Pudingin kişiliğini ve 3. gözünü nasıl ki kardeşleri hariç kimse bilmiyordu buda aynı mevzu).
Luffy'nin performansını görelim ,sağlam bir vs görsek kötü olmaz
 
Kata'nın yıldırım gibi şeyi, kral hakiye yormaya gerek yok. Tüm kral haki sahiplerini hemen ballandıra ballandıra övüyorlar. Bruule'den o konuda ses çıkmadı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık