Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 883: Atıştırma Saati

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    233
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne sunayım daha ? Her şeyi bal olarak görmek istemeyenlere, Dersin daima balı vardı çocuğun kabul ederim ama tutup burda bal yok demek bilemiyorum artık :bilmem:

Dün neleri tartıştık ?
Luffy etkisiz hale gelmiş mi ? Cevap gelmiş olduğu yerden kıpırdayamıyordu.
Kata Luffy'i çay partisine gitmek için mi o şekilde bıraktı ? Cevap evet çay partisine gitmek için acele edip işi tam bitirmeden gidiyor.
Kata Luffy'nin işinin biteceğini düşünüyor mu ? Cevap evet işinin biteceğini düşünüyor bu yüzden düşündüğümden fazla vakit aldın diyor.

Sonuç kata gibi aklı başında biri tehlikeli olduğunu düşündüğü Luffy'e karşı bu kadar gevşek davranmaz. Davranması için ortaya atılan göstermelik bir sebep var. Biz buna bal diyoruz.

Bu bal bugüne özel değil daima vardı o yüzden bir önceki kral nasıl balıyla kk olduysa muhtemelen Luffy ve ekibi de kk'liğe bu bal sayesinde gidecek. Mangaka onaylı :artiz:
Birşey sunmadın ki, neyi sunayım diyorsun,big mom yemeğe düşkün gösterildimi zaaf olarak?evet,bu adamda çıkması neden absürt oluyor onu anlamadım,bu adamda düşkünlüğünden bırakıp gitti,herşey ortada ama ben sana ne kadar olayı sunsamda bal diyecek yapın var belli,oda luffy i saitama gibi insanlara tekletse olmaz,hızlı güçlendirse olmaz ama hikayeye uygun şekilde ilerletse bal denilir, iyide biz gerçek hayattan birşey izlemiyoruz,ne bekleniyorki anası yemeğe düşkün olanın kendiside yemeğe düşkün olabilir gayet normal,neyse sana Balcılık hayatında başarılılar diliyorum :good::hhh:
 
Önce Jack, şimdi de Katakuri. Balıkadam genlerine sahipler resmen. Melez olunca daha mı güçlü oluyorlar nedir? :/
 
Mükemmel değilmiş işte. :/ Şekilcilik de bir yere kadar. Zaten Kata-sama diye inleyen forum sırf ağzını gördü diye tü kaka yaptı adamı. Benim canım buna sıkıldı asıl. :S
Her zaman ki forum ne bekliyordun, ilk çıkan karakter amiral seviyesine hızla tırmanır, sonra çöp olur.
 
Luffy'nin halleri hoştu. Katakuri ise Luffy'i bırakıp gitmesinin salaklık olduğunu kendi de anlamış. Ama sende nasıl bir fetiş var abi öyle ya :D
 
Eiichiro Oda ile karizma nasıl çizilir dersleri. :D

Gitti güzelim karizma. Adam bir de tapınak yapmış. Abi bu nasıl bir fantezidir! :D

Yarın bir gün SBS'de ağzını rahat yemek yemek istediği için kendisinin yırttığını açıklarsa şaşırmam.

Bayağı eğlendim bölümü okurken.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık