Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 883 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Off off :D

Diyelim birini kelepçeledim o sıra etkisiz hale geldi ardından dönüp çay içtim ve etkisiz hale gelen kendini o halden kurtardı.

Neyse bölüm çıksın zaten o el vurma olayını gösterip bakın etkisiz hale gelmediler dediğin olaylar bitmişti benim için :bilmem:
Nasıl bir durumda kelepçelediğine bağlı. Ki bu kelepçe örneği de değil. Filmlerde bile zaptedilemeyen şeyleri büyük ağırlıkların altında bırakırlar. Yeter ki zaman kazanmak için. Kelepçeleyebilmek ile bu uyuşmuyor. Kata sadece yemek vaktinin daha da gecikmemesi için Luffy'i ağırlığın altında bıraktı.Yani Luffy'i yenmesi daha uzun sürerdi bu da işine gelmezdi. Eğer ki işini bitirebilmiş olsaydı bunu orda hemen yapar giderdi. Ama adam seninle ilgileneceğim diyor ve gidiyor. Sizin dediğiniz şu anlama geliyor. Kata Luffy'i yendi. Ama işini o ara bitirmek istemedi. Bir çay içip öyle öldürmek istiyor.
 
Nasıl bir durumda kelepçelediğine bağlı. Ki bu kelepçe örneği de değil. Filmlerde bile zaptedilemeyen şeyleri büyük ağırlıkların altında bırakırlar. Yeter ki zaman kazanmak için. Kelepçeleyebilmek ile bu uyuşmuyor. Kata sadece yemek vaktinin daha da gecikmemesi için Luffy'i ağırlığın altında bıraktı. Eğer ki işini bitirebilmiş olsaydı bunu orda hemen yapar giderdi. Ama adam seninle ilgileneceğim diyor ve gidiyor. Sizin dediğiniz şu anlama geliyor. Kata Luffy'i yendi. Ama işini o ara bitirmek istemedi. Bir çay içip öyle öldürmek istiyor.
Zaptedemiyorsa Luffy nasıl g4'e geçmiyor ? Bak Luffy zaptedilmiş halde kukla gibi oynatılırken bile g4'e geçtiğinde o durumdan kurtulmuştu.

Luffy g4'e geçemeyecek bir duruma giriyorsa etkisiz hale gelmiştir neyse son olsun bu, bölüm gelene kadar ben içim yeter bu kadar tartışma :D
 
Harbiden gelsin artık şu kralın iradesi,çöp bayıltmakdan başka yerlerdede görelim,bu gidişle shanksı bekleyeceğiz gibi:D
Anasına bu kadar cok benzeyen adamdan kralların hakisi de çıkabilir diye kıllandım bu spoilerdan. :D Ama yoksa, seni daha iyi sekilde taklit ederim, kardeşlerime dokunamazsın falan diyen düşmana da, en güzel verilecek cevap belli: Baba haki, hatta g4le harmanlanması falan. Çok umdum, olmazsa yıkilacağım cok fena. :(
 
Zaptedemiyorsa Luffy nasıl g4'e geçmiyor ? Bak Luffy zaptedilmiş halde kukla gibi oynatılırken bile g4'e geçtiğinde o durumdan kurtulmuştu.

Luffy g4'e geçemeyecek bir duruma giriyorsa etkisiz hale gelmiştir neyse son olsun bu, bölüm gelene kadar ben içim yeter bu kadar tartışma :D
G4' geçmesini nasıl engelledi görmedik. Bu olay belki de kısa sürede gerçekleşiyor. Kata hemen Luffy'i uyanış ile engelliyor ve bir kaç karşı koymadan sonra direk üstüne bu kayayı atıyor. Yani bir kere bunu yaptı diye sürekli bunu yaptığı anlama çıkmıyor. Luffy de zaten o noktada bir kütlenin altında onun altından kalkmadan g4'e geçemez.

Hatta daha anlamlı oldu. Kata işini bitirmenin daha uzun süreceğini düşündüğü için Luffy'i g4'e giremeyeceği şekilde kütlenin altında bırakıyor. Onun için demek ki bu noktada o yemeği yemek çok önemli. Belki de onun bir dezavantajıdır bu olay. O yüzden savaşın daha da buna mani olmasını istemiyor. Böyle bir taktik düşünüyor. Düşünemediği şey ise Luffy'nin demir bile olsa ısırıp yiyebileceğidir. Ki Luffy'nin Manga sayfaları var demiri çiğnediği.:D

Bir adamın işinin bittiğini düşünürsün çekip gidersin. Meğer bitmemiştir yanılmışsındır. Ama bu adam seninle ilgileneceğim diyor. Ve Luffy'i orda bırakıp gidiyor. Yoksa istediği sıra kolayca öldürebileceği şekilde etkisiz hale getirdiği düşmanını öldürmeden gitmesinin bir mantığı yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık