Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 883 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam fanboylar bile artık luffynin katayı indirmesini beklemiyor,tamam kata güçlü karaktere sahip bir adam,tamam kata bir yonkounun sağ kolu ve marco ve shiryu gibi adamlarla eş güce sahip,tamam luffynin yeteneklerinin handikapları çok fazla,tamam animedeki açık ara en aptal karakter kaptanımız ama bu nedir arkadaş haftalardır dövdürdün adamı ölmeyeceği kesin zaten animenin başrolü bu elemanda,katanın ondan çok farklı bir seviyede olduğunu da gözümüze soktun yenemeyecek onu da anladık bu adam ya kendisi kaçacak katayı bir süre oyaladıktan sonra ya da kata acıyacak buna mihak ın zoroya zamanında acıyıp git güçlen öyle gel dediği gibi salacak bir seferlik tamamda bunu haftalarca uzatmanın ne manası var.Biz yarın luffy korsan kral olsun one piece i bulsun the end yazsın demiyoruz ama konularda bu kadar uzamasın sakız gibi elinde zaten on yıllarca sürdüreceğin bir hikaye ve malzeme var.
 
İşte böyle şeyler hoşuma gitmiyor. Katakuri gibi ciddi bir adam rakibini öldürmeden çay pasta yemek için dövüşü bırakmamalı.
 
Sanki Luffy’e artık handikaplı dememek gerekiyor gibi, çünkü ara ara Luffy baya yemek yedi aslında. Bege’nin kalesinde, Sanji’nin getirdiği baya yemek vardı onları yedi, düğün pastası yedi az mı yedi çok mu yedi bilmiyorum, şimdi de mochi yedi baya enerji verecek yiyecekler yedi handikaplı diyemeyeceğim artık Luffy’e yada enerjisi yok diyemeyeceğim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık